Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Het Geïnfecteerde meisje

8 jaar geleden

Dit is een behoorlijk lange droom maar ik ga hem toch helemaal uitleggen.
In deze droom komt een karakter voor uit een van mijn eerdere dromen. Ze is het karakter 'X' uit deze droom:
[www.droominfo.nl]

Mijn droom begint om een kampvuur heen. Ik zit tegenover een Chinese jongen die ik niet ken, ik zal hem verder in de droom als C aanduiden. We zitten op een soort campingstoelen koffie te drinken en ik ben 2 jaar ouder dan ik nu ben. We zijn in een geruïneerde stad, met hoge kapotte flatgebouwen en veel puin. We zijn omringd door een soort dam van puin en zand met één uitweg die wordt gevormd door 2 betonnen balken die tegen elkaar leunen in een driehoek. We zitten samen te kijken door het gat van de driehoek en we zien verderop X rondlopen. Voor degene die niet weten wie X is, ze is een meisje uit mijn klas waar ik verliefd op. X loopt op een beetje 'dierlijke' manier rond, ze loopt helemaal voorover gebogen en zit de hele tijd om haar heen te kijken alsof ze op haar hoede is voor iets. Ze heeft ook fluorescerende,felgele ogen terwijl ze normaal lichtblauwe ogen heeft. We praten een beetje over hoe ze 'geïnfecteerd' is. Al snap ik nog niet waarom. Ik, C en X dragen alledrie een soort grijs, militair pak met dikkere, leren, zwarte platen op verschillende plekken. Ik draag ook nog een Machete aan mijn riem en C draagt een kleine kruisboog. Dan stopt dit deel.

Als het deel verder gaat, sta ik op de top van een flatgebouw samen met C, X en een grote groep andere mensen in dezelfde pakken als ons. C en ik staan met onze ruggen naar elkaar toe om X heen die gewond op de grond ligt. De andere mensen staan in een cirkel om ons heen met getrokken wapens, het valt me op dat de meeste wapens redelijk primitief zijn (zwaarden, messen, bogen, knotsen etc.). In die kring zie ik ook een jongen uit mijn klas staan, een goede vriend van mij die ongeveer 3 koppen groter is. Ik zal hem nu even T noemen. T draagt ook een pak als mij en heeft een grote sloophamer op zijn schouder hangen. Hij begint te praten over dat wij X niet kunnen redden, dat ze geïnfecteerd is en dat ze een gevaar vormt voor ons allemaal. Wij (C en ik) schreeuwen terug dat ze wel te redden is, dat we een tegenmiddel hebben en dat we jullie niet haar laten vermoorden. T antwoord daarop: "Als jullie het zo willen spelen...", dan wijst hij naar ons en meteen stormt de hele kring op ons af. Dan stopt dit deel.

Hierna staan C en ik in een vrij ruime kelder. Verderop tegen de muur staan 2 vrienden van mij, die noem ik even K en R. K draagt 2 'Army knifes' en zo'n zelfde pak als de rest, R draagt een dolk en een western-handgun met nog maar 2 kogels en ook zo'n pak. C en ik zitten te kletsen over nutteloze dingen. K zit trucjes te doen met zijn messen en met R te praten terwijl R onophoudelijk de kogelhouder opent, en sluit. Opent, en sluit, opent en sluit etc. Verderop, in het hoekje van de kamer zit X. Erg verdedigend is ze aan het grommen en blazen naar ons als een kat, alsof ze niet wil dat wij dichterbij komen. Het plafond (dus eigenlijk de grond omdat we in een kelder zitten) trilt de hele tijd, en boven ons horen we geschreeuw, zowel menselijk als onmenselijk. Dan begint de deur die verderop in de kamer zit helemaal te trillen, alsof er tegenaan wordt gebeukt. Meteen grijpen we allemaal onze wapens en nemen we een verdedigende houding aan. Dan stopt dit deel.

Nu staan we in een flatgebouw, ergens op de 11de verdieping. De muren en ramen zijn eruit gesloopt en de verdere verdiepingen (een stuk of 8) leunen allemaal op 4 dikke, betonen pilaren. X ligt op een afstandje op de grond en is gewond aan haar been. Wij (ik, C, R en K) staan in een kwart-cirkel om een van de pilaren heen. Tegen die pilaar, op de grond, zit T. Zwaargewond en met een gebroken hamer, ligt hij op de grond te bloeden. Hij zegt: "Als ik hier weg moet, gaan jullie met me mee". Dan trekt hij iets uit zijn zak. Het ziet eruit als een soort kleine bowlingbal met 3 knoppen i.p.v. holtes. Op de knoppen staan in blauwe cijfers 1, 2 en 3. T trekt hem uit zijn zak, houdt hem boven zijn hoofd en drukt op 3.

Ik zie het dan opeens vanaf buiten het gebouw, alsof een soort helikopter om het gebouw cirkelt. Ik zie op de verdieping waar wij waren een gigantische stofwolk komen en vervolgens komt daar een schokgolf uit.

Dan zie ik het weer vanuit mezelf. We liggen allemaal op de grond maar we zijn ongedeerd op enkele schrammen en bulten na. We zien X de trap of vluchten op handen en voeten. Achter ons zien we de pilaar waar T tegenaan lag. De pilaar is grotendeels gebroken, op de hoogte waar de 'granaat' net was is hij zelfs compleet verdwenen en versplintert. We horen en zien het gebouw naar die kant vallen omdat daar geen ondersteuning meer is. We staan op en beginnen zo snel als we kunnen naar beneden te rennen. Als we naar beneden rennen merk ik dat er onder de 11de geen andere verdiepingen meer waren. Alleen maar een trappenstelsel dat langs de muren omlaag gaat. Als we bijna beneden zijn beginnen we iets langzamer te lopen omdat we denken het gered te hebben. Dan horen we boven ons dingen kapot knallen en metaal krijsen. We kijken omhoog om te zien dat het hele trappenstelsel naar beneden komt en vlak voordat het ons raakt houdt de droom op.

Het is een nogal lange en vreemde droom maar ik vraag me toch af wat in godsnaam het betekent.
Alsjeblieft, als je kan, dus uitleggen of je vermoedens uiten over wat dit zou kunnen betekenen.
Alvast bedankt!