Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom gehad die ik zelf niet kan verklaren

9 jaar geleden

Afgelopen nacht heb ik een droom gehad, die ik zelf niet kan verklaren. Het was een levendige droom welke enorm goed in mijn gedachte zat toen ik wakker werd. Wie weet er meer over te vertellen?

In mijn gehele droom beweeg ik van rechts naar links.
Ik loop door een grasveld met overal mooie bloemen en de zon schijnt. Het is net alsof de zon gouden stralen heeft. De meest heldere kleuren en geuren om mij heen. Ondanks dat ik op blote voeten loop, beleef ik iedere stap zonder dat ik last heb van de ondergrond (beetje hobbelig en er lagen wat steentjes tussen). Ik geniet enorm van alles wat ik op dat moment ervaar. Ik pak een steentje op en laat het over het water ketsen bij een soort meertje... het water was net alsof het voorzien was van een soort glitters. Heel helder water, waar ik vervolgens mijn handen in was en mijn gezicht ermee nat maak. Ook neem ik hier een slokje van.
Mijn weg vervolgt zich waarbij ik over het water loop...ik kijk achterom omdat ik niet geloof dat ik de stenen in het meertje niet raak.
Aan het einde van het meertje kom ik uit bij een enorm grote waterval. Ik ga onder de waterval staan en voel hoe het water naar beneden komt. Ik loop verder onder de waterval door en kom uit in een grot. In de verte zie ik 3 mensen staan. De grot wordt op diverse plekken verlicht door de prachtige kristallen die ik overal zie. Ik besluit het 3tal te volgen verder de grot in. Ik word afgeleid door een enorme kristal. Het kristal schat ik toch zeker op 2 bij 2 meter en had hele heldere kleuren (blauw, wit, paars en groen). Het 3 tal ligt verder voor en besluit toch verder te lopen. Ik zie het einde van de grot. Het lijkt op een soort toog waardoor je weer naar buiten kon. Zodra ik onder die toog naar buiten loop sta ik ineens in een soort indianendorp. Een opperhoofd met enorm grote verentooi komt naar mij toe. Ze hebben een speciaal feestmaal voor mij gemaakt. In de tas, die ik ineens om had, haal ik een hand van de mooiste stenen eruit en geef deze aan de indianen als dank voor de maaltijd. Ik slaap die nacht in een van de wigwams die ze hebben staan... en op het moment dat ik ging liggen werd ik dus wakker.
Ik werd wakker met een enorm vredig gevoel en vond het enorm jammer dat de droom niet verder ging.
Wie kan mij hier meer over vertellen? Alvast dank voor de genomen moeite

9 jaar geleden

Hoi Tries1011

Wat jij hebt beleeft is een klein stukje paradijs, het is als een belofte zo kan jou wereld er uit zien aan gene zijde.
Als je aan het werk gaat of bent voor gene zijde kan jou wereld er ook zo uit zien, je bent er nu door gewandeld en de een van de volgende keren zou er een poos kunnen uitrusten van je dagelijkse vermoeienissen.
Ik vind dit een hele mooie droom.

Proberen je droomsymbolen te verklaren zou geen zin hebben.

Groeten Hans