Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Groot huis/ droom

6 maart 2013

Ik stond in een groot huis, in de woonkamer, met links van mij een onbekend persoon en uitzicht via grote ramen op de tuin.Ik had bezoek : een man en vrouw, beiden bekenden van mij.We spraken over de tuin om de vaste planten aan te vullen met iets kleurigs de tuin liep gemeanderd naar het huis.Het huis was vrij strak van bouw.Het advies was om deze aanvulling ton sur ton te doen.Ja hehe was mijn reactie!
We stonden alle vier=twee aan twee in de woonkamer en het was Kerstfeest.De man van het koppel zei: en nu nog solliciteren!Ik werd wakker met het liedje: Lang zal ze leven.

Wie kan mij vertellen/uitleg geven over deze droom.

Alvast bedankt

6 maart 2013

Hallo,

Ik stond in een ruime woonkamer, buiten was het donker en de tuin verlicht.Je zag de weerkaatsing van het licht in de enorme ramen van het huis. De ramen over de gehele lengte en breedte van de woonkamer.
Naast mij , links, stond een onbekend iemand, meer een schaduw. Ik had bezoek van een man en vrouw[ zij zijn bekenden]We stonden met z`n allen in de woonkamer.De man van het stel stelde voor om de tuin met de vaste planten aan te vullen met kleur.Ton sur ton moest dit zijn.Mijn reactie was "ja hehe" m.a.w. weet ik ook wel.De tuin liep gemeanderd naar het huis tot aan paadje voordeur.Het was Kerstmis en de sfeer was goed.De man van het stel zei lukraak "en nu nog solliciteren"!!Er werd gezongen: Lang zal ze leven en werd met dit liedje in mijn hoofd wakker!

Wie kan deze droom verklaren?

Alvast bedankt