Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wat moet ik toch met mijn droom!!!??

4 maart 2013

Beste mensen,

Al enige tijd loop ik met een probleem die niemand van mij gelooft of snapt..Sommige dromen komen bij mij uit. Ik heb me er eigenlijk nooit echt mee bezig gehouden, totdat mijn lieve opa geheel onverwachts kwam te overlijden en ik die nacht over hem had gedroomd dat hij afscheid van mij nam. Ik heb het hier soms nog steeds moeilijk mee omdat ik niet begrijp waarom uitgerekend ik over hem gedroomd moet hebben en het engste van al dat het direct uit is gekomen. Nu heb ik gisternacht over mijn lieve moeder gedroomd dat zij ook onverwachts overleed en dat ik bij haar graf zat en ik zag zelfs hoe zij was overleden en op welke dag( krijg er gewoon kippenvel van). Ik voelde de pijn zo erg in mijn droom dat ik huilend wakker werd en direct naar mijn moeder vloog om te omhelsen.

Ik klink mss nu gek maar nu ben ik bang dat dit weer een teken is en ik word gek van dit gevoel.!!!!

TW
6 maart 2013

Zo soort iets had ik ook.
De nacht voordat mijn hondje werd doodgereden droomde ik dat ik met beide honden over de rotonde liep en een donkere station wagen 1 van mijn hondjes overreed. Diezelfde dag.. in de avond was ik met een andere hond aan het trainen, had een drukke dag gehad. Ik was in het park toen ik plotseling instortte. Ik hoorde in de verte een knal en een blaf, (parkje was nog geen 100 meter van mijn huis vandaan) nog geen minuut later werd ik door mijn moeder gebeld met het verhaal dat Scotty was overreden.

De droom had dus veel kernen van waarheid. Alleen liep ik er niet, maar mijn zusje.

Op het moment dat wij dromen lijkt het soms net alsof onze geest een andere kant op gaat. Los komt van ons lichaam. De dood is iets onverklaarbaars als je het niet begrijpt, maar soms kunnen mensen via dromen, via de 'losse' geest elkaar al waarschuwen. Sommige wezens weten wanneer hun sterf periode komt, maar niet precies wanneer of waar. De geest weet dit soms wel en probeert dierbare van dat wezen te waarschuwen.

Je moet niet altijd bang zijn of gefocust blijven op je dromen: Niet iedere droom kan je waarschuwen. Er door in pure angst blijven leven, pak je alleen jezelf mee. Wat ik probeer te zeggen: We kunnen niets doen tegen mensen die uit ons leven verdwijnen door sterven,of dat ze hun eigen weg kiezen. Wat we vooral moeten doen is genieten van de mensen en wezens om ons heen. Lol hebben, en plezier maken. Dromen proberen ook te zeggen dat het niet hoort in ons leven om ruzie te maken,of oorlogen te voeren. Want ooit is het te laat.

Ik wens je veel sterkte toe.
Met vriendelijke groet,

TW

22 maart 2013

sommige dromen moeten niet meteen de volgende dag uitkomen, er kan ook een termijn op zitten. zo heb ik ooit eens gedroomd dat het dochtertje van een vriendin doodging.

het heeft 3 maanden geduurd voordat de droom uitkwam, ik heb het nooit verteld omwille van de reden dat ze me gek zou verklaren. ik heb het pas de dag zelf verteld dat ze zo triest was. als je zo dromen hebt kan je ze soms beter niet meteen vertellen

ik hoop dat het niet snel gebeurt

groetjes ikkeke

11 november 2013

Je mag de toekomst ook niet veranderen. Dus weet of droom je dat iemand overlijd, mag je dit niet proberen te voorkomen