Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

nog een keer school over doen

9 jaar geleden

dit weet ik alen nog van mijn droom. ik zag d is een jongen. en ik zei ik ga van school af toen zei een vriend van mij. luek he 5 jaar over doen? wat betekend het want ik heb geen school meer ik zat in egt in de 4e jaar nog niet de 5e jaar maak ik niet meer mee.

9 jaar geleden

Hoi Vanity330.

Ik denk dat je in die tijd nog niet genoeg geleerd heb van het leven en steeds in herhalingen terug zal vallen, probeer vooruit te komen in je leven.

Groeten Hans.

9 jaar geleden

hoi

iedereen heeft iets waar hij/zij terug op wilt komen, het beter doen

is er iets in die tijd gebeurd, waar je verandering in wil brengen?

9 jaar geleden

Beste ikkeke ik ben weg gepest van school zit nu al 4 maanden thuis. Ik vind school wel leuk dan ben je lekker weg van huis en naar je vrienden. Ik heb nu met niemand contact meer van mijn school. Maar ik huil nog steeds erg snel. Maar als ik thuis ben niet alen met problemen. Maar daar krijg ik mijn hulp voor. Mechien weet je nu wel een betje wat mijn droom betekend. Met vriendelijke groetjes van vanity330. Ps als u het niet kan lezen ik ben diskettes . Drankje wel voor u reactie

9 jaar geleden

hoi vanity

Bedankt voor de uitleg, ik had al een vermoeden dat het ergens die richting lag. heel triest en zo herkenbaar

je bewustzijn verwerkt veel als je slaapt, wat je die dag zelf gedaan hebt of juist aangrijpende gebeurtenissen in je leven. blijkbaar speelt het pesten nog een rol in je leven en komt het als een element terug in je dromen.

en hans heeft ook gelijk, het is verleden tijd. Je mag herstellen en weer gelukkig zijn

groetjes ikkeke :)