Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dode dieren, naderend Kwaad (zeer onheilspellende droom)

10 januari 2013

Goedendag,

normaal ben ik niet zo van het dromen delen (vooral omdat ze niet de moeite waard zijn :p ) maar dit was mijn sterkste droom in jaren. Meestal snap ik een droom wel of kan t opzoeken, maar dit is echt een wtf, en misschien kan iemand er iets over zeggen!

(wat achtergrondinfo, ik ben al 20 jaar het huis uit maar heb goed contact met mijn familie, en mijn broer is spiritueel nogal actief)

Eerst gebeurden wat futiliteiten als werk, winkelen en schaatsen (op te dun ijs trouwens, zegt al wel genoeg :/ ).

Maar daarna! Ik kom met de auto aan bij mijn ouderlijk huis, iedereen is er al (er zijn geen kinderen bij, alleen pa/ma, broers en partners). Voor het huis op de straat ligt een aangereden dier, een wolf zelfs. Hij is onthoofd. In de oprit liggen ook dode dieren, kan niet zien wat. Als ik naar de voordeur loop zie ik bij de fiets-achterdeur een dode haas liggen, een dode vos en een dode (klein formaat) cheetah/lynx oid. Binnengekomen wil ik weten hoe dat kan, waarom al die dode beesten bij ons huis, ik overleg met iedereen, maar er is geen logische verklaring voor, het is bizar en creepy. Niemand snapt het en wil vermijden dat het gesprek een spirituele aard krijgt, behalve mijn broer, die zegt dat hij al genoeg weet.
Dan komt ma naar binnen met een pendel, ze zegt dat ze die altijd in haar nachtkastje had en dat het nu tijd is die te gebruiken. Ze zwaait de pendel bij iedereen boven het hoofd, bij mn broer en mij gaat dat ding helemaal tollen. Ze zegt tegen mn broer: "je wist het waarschijnlijk al, maar het antwoord is Water".
Voordat hij iets terugzegt, begint het te waaien in huis, hard te waaien (ik weet ook in mn droom dat er dan iets slechts nadert). De luxaflex (die we vroeger hadden) gaan uit zichzelf dicht, open, dicht en blijven dicht. Pa kijkt ons allemaal aan en zegt "Wat voor Kwaad het ook is...het is hier."

En toen werd ik wakker. Voor mijn gevoel niet vroegtijdig, heb het idee dat de droom af was. Maar snap er geen jota van. Het betekent wel iets, omdat de droom zeer krachtig was. Maar wat? Mijn broer heeft wat uitleg gegeven maar ben benieuwd naar andere meningen :)

Kipfiletz
9 februari 2013

Hmm.. Ik denk dat je droom een symbool is van dat je op je hoede moet zijn voor mensen die je gebruiken of manipuleren.

26 februari 2013

heel onheilspellend

er komt gevaar op je af (direct of indirect), wees voorzichtig1 keer bewerkt. De laatste keer was 26 februari 2013 door ikkeke.

Deze discussie is gesloten.