Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over dat ik een eeen zeemeermin wordt

23 november 2012

Hey,
Deze droom is ontzettend gedataileerd, ik weet niet waarom maar de droom staat dus in mijn geheugen gegrift.
Ik heb de laatste tijd ook heel vaak een droom dan ben ik op een strand met een vriend en een vriendin van mij. Het strand ken ik, want het is een paar kilometer bij mij vandaan in het echte leven zegmaar. Maar dit strand is anders er is namelijk een gammele pier van hout. Mijn vrienden (A en K) willen graag op de pier gaan kijken, ik twijfel eerst heel erg maar dan laat ik me toch maar meevoeren. Het is aan het schemeren. De pier is eerst een paar meters recht vooruit dan is en eer T afslag, bij de T afslaf is het water al wat dieper.
Ik kies ervoor om links te gaan A en K gaan rechts. Ik loop over het gammele stuk en kniel neer om naar het water te kijken. het water is rustig en kalm kabbelend tegen de palen waar de pier op steunt. Dan zie ik wat flitsen onder water en dan komen er twee handen uit het water en die trekken me mee naar het water. Eenmaal onder water kan ik best wel goed zien, we gaan heel diep onder water (ik kan niet ademen maar kom ook niet in ademnood). Onder de pier is rots die tot ver in de diepte rijkt ergen in de rots zit een gat waaar we door heen gaan, als ik er door heen getrokken wordt is het heel krap . als we door het gat zijn is de ruimte daarachter vol van kleur en pracht. Als ik mijn mond open doe kom ik erachter dat ik ineens kan ademen en dat ik een staart heb. Zodra ik me omdraai om terug door het gat naar het strand te gaan word ik tegen gehouden. Ik moet daar wachten tot de volgende avond. toen ik eenmaal weer terug kon gin ik naar het strand en stk mijn hoofd boven water, ik zag en hoorde de politie dus ging weer naar beneden. Toen de politie weg was ging ik naar het srand. toen ik op het strand was had ik weer benen maar ik was naakt dus ging ik opzoek naar iets om me te bedekken, dit kon ik niet vinden dus wilde ik weer het water in gaan en net op dat moment kwam er een klein groepje jongens aan die mij zagen, dus ik rende naar het water en zodra ik in het water was kreeg ik weer een staart. ik klapte die op het water om met vaart naar beneden te gaan maar dat zagen de jongens en ze begonnen woorden te schreeuwen die ik niet kon verstaan.
Later ben ik nog vaker naar het strand gegaan, maar daar alleeen maar gezeten en gewacht op iets waarvan ik niet weet waarom.
gretjes Yasmin en alvast bedankt!1 keer bewerkt. De laatste keer was 23 november 2012 door Yasmine.