Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Terugkerende droom over meerdere manen

6 september 2012

Hallo,
Ik heb nu al een aantal keren (3 keer nu, geloof ik) gedroomd over meerdere manen.
De eerste keer was een paar maanden geleden.
Ik droomte toen dat ik met mijn familie in de achtertuin van mijn huis stond 's avonds laat en ik keek in de lucht. Ik zag de maan, groot en vol, maar ik zag nog 2 manen om de normale maan heen. Deze manen waren anders, ze waren donkerder. Ik was doodsbang toen ik dit zag, ik raakte helemaal in paniek. Er kwamen plotseling meteorieten uit de lucht vallen en dit zou het einde van de wereld worden.
De tweede keer herinner ik me niet goed meer. Ik weet dat ik opnieuw bang was in mijn droom en dat ik weer meerdere manen zag. Die droom was al weer een paar weken, misschien een paar maanden na de eerste droom.
De derde keer was 2 dagen geleden. Ik liep op straat 's avonds laat en ik keek weer in de lucht en de hele lucht zat bomvol manen. Deze manen waren erg groot en vel. Sommige waren vol, sommige maar half. Deze manen hadden bepaalde krachten op de mensen. Ik was zo ontzettend bang weer. Mensen probeerden de manen te vernietigen, maar het werkte niet en de manen zendde alleen een bepaalde, enge kracht terug op die mensen.

Weet iemand wat deze dromen betekenen?