Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

visoen

vanity
8 augustus 2012

ik lag in me bed het was iets van 12 uur en ik sliep nog niet. toen zag ik een persoon donker gekleed weet niet wie het was. ik was iemand die vast was. hij pakte zijn tenk en giete over mij heen toen. ging die niet verder. volgende nacht zag ik weer wat een man achtr het stuur. ook donker gekleed en ik was een persoo hij gaf me een klap op e mond. en er kwam bloed uit. toen durfe ik bijna niet meer te slaapen. wat zou dit betekenen dit wil ik graag weeten omt het ooit uit of niet. ben ik die persoon of iemand anders? dit wil ik graag weeten.

15 augustus 2012

ik denk eerder dat je het zag vanuit de ogen van iemand anders. ik heb dat ook wel eens gehad en dat was echt eng. ik droomde dat ik in een winkel stond en toen hoorde ik geschreeuw en zei iemand dat ik naar beneden moest. ik ging in die gedaant (en met het gevoel van angst) naar een luik en ging via dat luik naar de schuilkelder ofzoiets. ik ging daar zitten in een hoek en toen hoorde ik boven heel veel lawaai en begon er iemand op het luik te bonsen dat ik op slot had gedaan. toen braken het slot en de houten planken. en zag ik geunformerde mannen staan. met geweren en toen werd ik wakker.
de dag daarna hoorde ik dat er een groot gevecht was in een klein stadje dat in oorlog was en dat de soldaten jonge mannen meenamen om te leren vechten. en de dagen daarna had ik het nog een paar keer met andere volgens mij.