Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

toveren enzo

10 jaar geleden

heey allemaal. Ik heb nou al 2 nachten achter elkaar een droom gehad over iets harry potter achtigs. En nee, ik kijk die films niet te vaak! En ik ben er ook geen super fan van ofzo.

gistere droomde ik dus dat ik in een kasteel rondliep. Ik had ook magische krachten enzo en een toverstok XD. maar ik werd ineens achterna gezeten door een jongen. ik rende door het kasteel. onderweg zij ik allemaal vreemde spreuken, die ik nieteens ken. en toen was ik ontsnapt door naar een kamer te gaan waar (volgens mij) allemaal leraren zaten. ik mocht er blijkbaar niet komen en ze jaagde me weg. toen stopte mijn droom.

wat ik vanacht heb gedroomd:
ik was bij mijn oma thuis en wij zaten aan tafel te eten. Mijn moeder, oma, mijn 2 broers en ik waren er. maar naast mij aan tafel zat...voldemort?? Dat vind ik nu wel vaag om op terug te denken XD. Maar het rare was dat hij heel aardig en toch stil was.. En toen zij ik ineens, He ik heb zin om vuur te spugen. toen waren daar ineens fakkels en ik kon gewoon zonder iets vuurspuwen. Daarna liep ik naar buiten de tuin in, sprak weer een vage spreuk uit met mijn toverstok, en ging weer naar binnen.

Dat waren mijn vreemde dromenXD

10 jaar geleden

ik heb ook wel eens Harry potter dromen. ik vind het fantastiese dromen omdat het lijkt alsof ik naar een film van Harry potter zit te kijken alleen dan voel ik ook hoe het personage zich dan voelt. meestal gaat het over een meisje Daniƫlle met haar vrienden Mad en Lesa en 1 keer ook haar verre neef Jason. meestal lees ik voor ik ga slapen een stukje uit een boek over harry potter zodat ik daar over ga dromen of zodat ik geen nachtmerries krijg of aan enge dingen denk.

aziza
8 jaar geleden

Hoi,

ik heb laatst gedroomt over iets heel raars.
ik droomde dat de wereld verging en dat ik een jongen tegenkwam en hij vertelde mij dat hij me kon redden maar dat ik het aan niemand mocht vertellen. Hij vertelde mij een spreuk die ik moest zeggen waardoor ik gered werd van de aarde. Maar ik wilde mijn moede ook mee hebben. Dus ik vroeg aan een van zijn vrienden of hij het zelfde kon doen bij mijn moeder als wat er bij mij is gedaan. Dat deed hij. Toen vertelde ik de spreuk in mijn droom ( ik weet niet meer wat ) en toen kwam ik in een bus terecht een soort schoolbus met allemaal andere mensen. En ik keek naar buiten en alles was het zelfde als normaal maar alles was blauw. Toen ik in de achterruit keek van de bus was alles normaal zoals je nu buiten ziet maar we zaten dus in een spoken wereld. We waren allemaal nog steeds mensen gewoon zoals het echte leven maar dan waren we stiekem geesten. Toen we daar uitstapten was alles als eerst maar dan in een geesten wereld.

En ik wil graag weten wat dit kan betekenen. En of ik misschien een echte spreuk heb uitgesproken in mijn slaap. Ik ben toch stiekem wel een beetje bang.

Graag reacties ? :)