Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

geen droom maar andere dingen

wolf
7 juni 2012

halllo,
ik ben 13 jaar en wil al mijn hele leven een wolf of een wwerwolf ziijn.
de laatste tijd heb ik steeds meer dingen die daar temaken mee hebben denk ik.
ik ga bijvoorbeeld grommen als ik boos wordt en dat gebeurde de eerste keer toen ik bij een groot kamp vuur stond en het was al donker en er was een hele mooie maan.toen ben ik gaan grommen tegen het vuur. klinkt meschien een beetje raar.daarna ging ik het steeds meer doen alsik boos wordt bijvoorbeeld.mar het rare is dat ik dit niet bedenk om tegaan doen het gebeurd op eens.
zo werd ik die zelfde avond bij het kamp vuur heel erg an getrokken tot het vuur.en kon ik heel dicht bij het vuur zitten zonder dat het pijn deed nog dichter dan de anderen zaten.
zo wordt ik ook heel onrustig als de maan mooi aan de hemel staat.
ik ben vaak ook super warm uitmezelf maar dan heb ik het helemaal niet warm.
kan dit allemaal iets met elkaar temaken hebben?
en wat betekend het?
zou ik dan iets met wolven of weerwolven hebben?
ik hoop dat er iemand weet wat dit is.
of dat er iemand is die het zelfde heeft.
geef dan alsjeblieft een reactie ik weet het namelijk zelf niet meer.
groetjes en alvast bedankt wolf.

wolf
4 juli 2012

heeft iemand dit ook?
of ben ik de enige?

15 augustus 2012

nee ik heb het ook. alleen bij mij ben ik van nature al bang voor vuur en harde geluiden. en toen ik klein was ging ik altijd automatisch bijten als mensen hun vinger in de buurt deden van mijn gezicht. ik blafte ook altijd maar ik heb het meer onder controle gekregen. alleen loop ik nog steed de trap op op handen en voeten en ben ik genijgt te huilen naar de maan als ik uit mijn raam kijk. ik merk ook nog steeds dat (ook al ben ik nooit met de maan standen bezig) ik me vrolijker voel met volle maan en me ook anders gedraag. ik kan ook van iedereen in mijn zwemklas het snelst zwemmen in hondjesslag (en ik bedoel echt als een hond). van nature ben ik ook heel trouw en koppig net als een echte hond en ik kan heel goed met dieren op schieten. en ik hou ervan om rond te rennen of te liggen en rollen in het gras. bij mijn beste vriendin ging ik automatisch onder de tafel liggen toen ik het zag en elke lunch ging ik daar liggen en nog steeds vind ik het heerlijk liggen.
dus je bent helemaal niet de enige. maar als je andere wilt ontmoeten moet je eens naar deze website gaan. ik hou echt van die groep en ik wil dolgraag dat die ook populair word. [wolfpeople.simpsite.nl]

(p.s. ik at vroeger ook wel eens honden koekjes en ik vond ze lekker)