Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voorspellende dromen

21 mei 2012

Ben net lid geworden en lees ongelooflijk veel en ook erg veel herkenbare dingen. Zelf heb ik ook enorm veel aparte dromen om het zo maar eens te noemen. Ik help in oorlogen kinderen te ontsnappen of verstoppen. Ben in een oorlog een klein meisje en met mijn moeder in een kamp, even kort door de bocht want de dromen zijn langer natuurlijk enz enz. Ook droom ik regelmatig over politici en acteurs of presentatoren en dat zijn toekomst dromen en die komen dan ook uit, soms na een maand en een andere keer na een half jaar ofzo. Gelukkig geen erge schokkende dingen.
ook ik word wel eens bezocht door een duistere geest en dan word ik met kloppend hart wakker maar ik denk dat heel erg veel mensen dat hebben en waarom?? geen idee. Misschien moeten we eens opletten of we net voor die tijd zelf boze gedachten hebben want gedachten kunnen ook krachten zijn en of worden.

Ook mag ik nog weleens vliegen zoals met hemelvaartsdag en tussen mijn handen ging elektrisch heen en weer toen ik mijn handen heen en weer bewoog. Ik zag aparte huizen en het leek wel 10 of 20 jaar verder in de tijd.

MagischMeisje
29 mei 2012

Hey,

ik heb dat ook weleens. Dan droom ik iets en dan gebeurt het. Maar zo heb ik nog veel meer dingen. Ik dacht een keer; die gemene jongens komen weer. Dus ik ging weg, maar mijn vrienden bleven. Evenlater waren hun de bunker ingeduwt door die jongens. Het is heel verwarrend, maar soms helpt het je. Als je de toekomst ziet en in die toekomst gaat iets mis, dan kun je dat nog veranderen. Want de toekomst veranderd door wat mensen beslissen.