Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over zweven en niet kunne dalen

21 mei 2012

Hoi,

Iemand die weet wat mijn droom inhoudt?

Ik droomde dat ik net als een ballon met helium ophoog zweefde, maar wat ik ook deed ik kom niet meer op de grond. Het enige wat ik kon doen is me bewegen door 'zwemachtige bewegingen te maken', maar ik kom maar niet van het plafond af.

Please help.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 21 mei 2012 door MissCG.

22 mei 2012

Hallo,

Ik heb eens voor je rond gezocht op internet en kwam dit tegen:

Dromen over vliegen komen vaak voor en worden geassocieerd met ambitie, assertiviteit en het verleggen van grenzen. Dromen waarin je kunt vliegen kunnen op verschillende manieren geïnterpreteerd worden, maar veelal duiden ze op een vrije geest, vrij van beperkingen en grenzen. Zo'n droom duidt erop dat je geest nieuwe hoogten wil bereiken. Het is het zoeken naar en verkennen van mogelijkheden die verder reiken dan de dagelijkse realiteit. Dromen over vliegen ontstaan vaak als een mogelijkheid tot vooruitgang zich voordoet. Het kan optimisme over de toekomst aangeven. De meeste mensen hebben in hun dromen wel eens gevlogen.

Groetjes K.elly

22 mei 2012

Belangrijk voor de interpretatie van je droom is hoe je je voelde. Ik krijg de indruk dat het geen gelukkige droom was. Dat je ergens tegenin wilde gaan. Dan zou de droom kunnen betekenen dat je je ver van de realiteit hebt begeven. Dat je niet met je voeten op de grond staat. En dat je "zwemt".

23 mei 2012

Om eerlijk te zeggen. ik voelde me volgens mij niet echt comfortabel omdat ik hoe dan ook niet meer op de grond kon komen.