Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Acceptatie van tsunami

20 april 2012

Hoi iedereen!

Ik heb nu twee dagen achter elkaar dromen gehad over een tsunami! Ze gingen zo:

-Ik was met mijn broertje en moeder in een appartement ergens in een warm mooi land. Alles voelde veilig.
Ineens hoorde ik een hard bulderend geluid en keek ik uit het raam. Een tsunami was in de verte te zien.
Ik liep naar mijn broertje en moeder en we knuffelden elkaar in volledige acceptatie van de dood en zeiden: "voor iedereen die dit overleefd vragen we om heel veel liefde en licht". We wachten en er gebeurde niks. Toen we de deur opendeden om te kijken hoe lang het zou duren voordat de tsunami arriveerde was er nog maar een minigolfje over en die strandde voor onze deur. We waren dus veilig.

-In de tweede droom kreeg ik samen met mijn familie te zien hoe de wereld er uit zou komen te zien na de tsunami. Overal waren prachtige bloemen, grijs werd kleur en alles was in leven. Daarna vaagde dit weg en zag ik hoe de wereld er nu uit zag. Dit maakte me verdrietig. Ik wist dat de tsunami ging komen en accepteerde dit samen met mijn familie. Ik was zelfs blij dat er eindelijk iets ging gebeuren om van de wereld de plek te maken die de mens en de Aarde verdient. Vanaf de top van een berg zag ik de tsunami aankomen en wensde: "ik wens dat iedereen die dit overleefd heel veel liefde en licht mag ontvangen, bedankt lieve wereld". Weer bereikte de tsunami mij niet, wel zag ik in de verte mijn familie in de golf verdwijnen, mijn moeder zwaaiend met een lach op haar gezicht.

Er was in mijn droom bijna geen angst te vinden en dit vindt ik een gek gevoel. Weet iemand wat deze droom kan betekenen?

Groetjes en bedankt!

Ilse