Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom met vraagteken

12 januari 2012

goede morgen,
Ik heb een droom gehad die mij zorgen baart. Ik droomde vannacht dat ik met mijn vriend in de stad was,en dat ik hem uit het oog was verloren. Toen kwam ik iemand tegen die ik niet kende, dat was ergens in een winkel waar ook muziek was. Deze man begon spontaan met mij te dansen. Ik begreep naderhand dat deze samen was met een vrouwtje die ik van het lijndansen ken, en die schilderde mij een verhaal af waar hij niet goed uit de bus kwam. Toen verdween ze van het toneel. Ik liep met de man door de stad, maar voelde me er niet lekker bij. Maar ik had nog altijd niets van mijn vriend gehoord. Geen smsje of telefoontje. Ik wist niet waar hij was. Dus heb ik gebeld, en toen bleek dat hij bij zijn vriend was. (die ik overigens niet ken). Hij was mijn vergeten en was daar op de koffie.

Nu speelt dat ik momenteel nogal in spanning leef, omdat wij wat woorden hebben gehad, we wonen ook nog eens 200 km uit elkaar. Dus kan ik alleen via de media met hem communiceren. Kan iemand mij uitleggen of deze droom een betekenis heeft. Ik zit er nogal mee.

'hai
11 maart 2012

Hey,
het is zoals je het zegt; je zit er nogal mee.
waarschijnlijk denk je er erg veel aan en vooral voor je gaat slapen spookt het gedoe met je vriend door je hoofd.
als je voor je gaat slapen, 10 minuten aan het zelfde onderwerp denkt, blijft het erg hangen en zul je erover dromen.
wat dus waarschijnlijk bij jou is gebeurt, is dat je voor je ging slapen er 10 minuten (of langer ) aan hebt gedacht, en je er over bent gaan dromen.
Ik weet niet of je hier iets wijzer uit kunt worden, maar ik weet ook geen verdere details over de woordwisseling met je vriend. waarschijnlijk slaat de droom op hoe jij er tegen aan kijkt.
dus als het ware dat misschien joun vriend je een beetje vergeet, door de woordwisseling en omdat jullie zo ver van elkaar vandaan wonen. dat deel van je droom kan slaan op wat je zag toen je je vriend ineens kwijt was.
deze droom zegt denk ik dat jullie elkaar een beetje verliezen.
misschien is dit nou juist je kans om eens goed met je vriend te praten, voor het te laat is!

succes.