Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Enge (toekomst)droom

27 december 2011

Hallo lieve mensen,

Ik heb laatst een hele rare droom gehad, die me erg afleid.

Ik droomde dat ik de jongen zag van wie ik hield, maar dat hij heel erg bleek was en zijn haar zat warrig. Hij had wallen onder zijn ogen en hij keek dof uit zijn ogen. Hij zei tegen mij dat er iets niet goed met hem was. Het volgende moment zag ik een raar rood-zwart plaatje, waarvan als ik hem nu zou zien, niet zou kunnen zeggen wat het is, maar op dat moment in de droom wist ik dat het een long met zwarte gaten moest voorstellen. Het schrikbarendste van deze droom was dat de jongen de volgende dag ziek was.

Heeft iemand enig idee of ik nu echt 'in de toekomst' heb gekeken en dat hij of iets aan zijn longen heeft of gewoon verkouden is, of was deze droom gewoon toevallig? Ik ben er erg benieuwd naar want ik heb soms van die dromen die de week erna ook echt uitkomen, maar het zijn van die kleine momenten. Ik heb 1x gedroomd dat ik iets ging doen op een dag met gym, en een jaar later gebeurde het.

Ik zou het erg op prijs stellen als er gereageerd werd

Groetjes,

Droomweter, het meisje dat toch niet zo heel veel van dromen weet.1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 december 2011 door Droomweter.

jenthe
28 december 2011

Ziet hij er goed uit?
voelt hij zich lekker op school?
ik ben net 9 jaar en ik heb ook dat soort dromen.

28 december 2011

Ja hij ziet er vrij goed uit xD
En hij voelt zich erg goed op school, maar hij ziet er de laatste tijd wel een beetje depri uit, en zo gedraagt hij zich ook.
Ik ben trouwens 13