Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vliegen,achtervolgt,en rare krachten

marcella
10 jaar geleden

ik droom vaak
over vliegen en bepaalde krachten die ik heb en ik wordt heel vaak ook achterna gezeten en dan kan ik opeens niet meer vliegen maar daarvoor kon ik het wel
weet iemand wat dit betekend ????

10 jaar geleden

ja, ik heb ook veel van die dromen... maar ik weet ook niet wat het betekent sorry
groetjes eske

Tom
10 jaar geleden

Ik had gister nog zo'n droom. Echt zo super gaaf is dat zeg.
Ik droomde dat ik in een grote wijk was met veel bomen en struiken, een zeer beboste wijk. Het was nacht.
Ik had iets misdaan in iemands huis (ik had iets gestolen of iets dergelijks). Toen zag ik een politie wagen, en ik maakte dat ik weg kwam.
Ik rende en vloog tegelijk. Ik kon vliegende stappen maken van denk 10 meter. Links, rechts, links, ik bleef wel laag bij de grond. Toen ik dacht dat ik ver genoeg was gevlucht stopte ik en verschool me in de struiken. Toen kwam verderop, voorbij een slootje, de politiewagen langzaam aangereden zonder sirenes, maar wel met de lichten. Ik bleef liggen. Even later kwam de politie auto in zijn achteruit terug rijden. Hij had me gezien..

marcella
10 jaar geleden

nu een paar maanden later zijn de dromen steeds raarder ik word achtervolgt door 2 jongens een met blond en een met donker haar ik vlieg altijd weg maar ik wordt altijd net gepakt en dan wordt ik wakker maar ik voel dan een pijn in me rug op de plek waar de vleugels in me droom zaten

10 jaar geleden

ik heb ook vaak van die dromen en dan kan ik ook vliegen. de laatste droom waarin ik kon vliegen weet ik nog een beetje:

ik kwam net van de wc op school af en ik zag een jonger meisje huilen. ik liep maar door naar buiten en daar op het schoolplein was een groot feest voor de bovenbouw. toen ik 1 minuut ofzo buiten was rende iemand naar buiten die zei dat er een moord was gepleegt en er een lijk in een klaslokaal lag. iedereen rende naar binnen en toen iedereen binnen was zag ik dat bijma iedereen stond te kijken in het lokaal waar het meisje zat. ik baande me een weg door de menigte tot ik voor de deur opening stond. het lichaam van het meisje lag op de plek waar ze zat te huilen en overal droop bloed met water (waarschijnelijk was er een lijding gesprongen want ze lag in een hele grote water plas. ik hoorde iemand vragen wie het had gedaan en toen zei een jongen dat hij mij vlak daarvoor naar buiten had zien komen. iedereen deed een stap achteruit. ik besefte dat ik weg moest gaan en rende naar buiten. toen ik bij de deur was botste ik tegen een politie agent. ik rende door en stond in de tuin van mijn vader (die is erg groot). ik begon tijdens het rennen te springen en kwam steeds hoger. maar het lukte niet. aan het einde van de tuin draaide ik me om en zag dat de politie agenten naar me toe LIEPEN! ik ging weer springen en voelde in mijn borst dat ik heel hard mijn best deed (en de spanning voelde ik ook). toe ze bijna bij me waren bleef ik in de lucht en hoe hoger ik in de lucht ging hoe makkelijker het werd. ik vloog nog ff rond in de tuin en toen werd ik wakker.

geloof het of niet maar dit was één van de normale dromen die ik heb. erg vaag hé?