Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

speciale krachten / vliegen

8 mei 2011

ik had deze week een droom waarin ik en een paar anderen konden vliegen en andere speciale krachten hadden.
verder heb ik wel eens vaker dromen waarin ik kan vliegen. vreemd genoeg ben ik altijd in een gebouw als ik vlieg, en ik geniet altijd van de uitzicht onder me.
dus ik ben nu wel benieuwd wat dat betekent.

dus als iemand het weet vertel het A.U.B.2 keer bewerkt. De laatste keer was 8 mei 2011 door ron_r..

17 mei 2011

Vliegen is boven het aardse uitstijgen. Is vrijheid. Inderdaad ben je dicht bij je zelf , in andere culturen is vliegen een van de sterkste spirituele krachten die er bestaan , het heeft in andere culturen te maken met de het lucht pantheon, de luchtgoden waaronder de arend.en andere vogels. Pobeer symbolisch uit respect ,hoeft niet een arend ,schilderij, of sieraad te kopen. Je bent gezegend , in andere culturen zeggen ze houd vooral je lichaam rein want deze godheid is niet gedient van bandeloos gedrag, Je maakt nogmeer mee, maar let goed op je zelf en leg je hoofd niet overal te rusten, houdt je omgeving extra schoon. veel witte kleding dragen is heel goed voor jou.a.u.b. geen zwart aantrekken tenzij anders.ik heb het gevoel dat je iets met Suriname te maken hebt. Als of er een soort verband is. Verder als je je gevoel volgt zal je het ver schoppen in de maatschappij. Een eigen onderneming is ook voor je weggelegd. Who knows. het ga je goed.
Lucinda

..Magie..
13 mei 2012

ik heb ook 2 keer gedroomd dat ik kon vliegen , en het was dus altijd naast mijn kast waar een spiegel op was . en ik had in mijne droom krachten van vliegen , en ja dus , en ik wil het dus echt weten , dat je wel kan vliegen , als je een speciaale kracht hebt ?

15 augustus 2012

ik heb ook veel dromen gehad maarin ik kon vliegen. meestal word ik dan onterecht beschuldigt van iets (meestal moord). en dan ga ik opeens springen en hoe hoger ik ben hoe makkelijker het vliegen gaat (soms lukt het niet en voel ik in mijn borst hoe hard ik probeer).

Lucinda het lijk alsof je een volwassenen bent die ons probeert uit te leggen hoe dromen werken.1 keer bewerkt. De laatste keer was 15 augustus 2012 door Fantasiegirl.

Amber2103
7 september 2012

Zoiets heb ik ook wel is gedroomd, alweer lang geleden. Ik vliegde buiten lekker rond tussen de bomen. Toen ik wakker werd had ik nog steeds het gevoel dat ik kon vliegen xD

Jordy
7 september 2012

Laatst wilde ik leren vliegen. Dit wilde ik heel graag voor ik in slaap ging viel. Ik kwam terecht in een droom en zag daar een vriend van me op een stoel zitten. Hij steeg ineens op uit zijn stoel en gebaarde naar mij t zelfde te doen. Met al mijn macht probeerde ik uit mn stoel te komen. Ik denk dat ik daar ook de fout in ging. Niet proberen maar gewoon doen.

't gekke is dat toen ik deze vriend vorige week tegen kwam. Dat hij ditzelfde heeft ervaren, al kwam hij dus uit zijn stoel en ik niet. Hij heeft de droom dezelfde nacht gehad. Dat er verder zo'n 2000 kilometer tussen zat maakte gelukkig niet uit.

Hoezo verwerking van realiteit wanneer dromen net zo reƫel zijn.

Pauline Smit
8 september 2012

Wat een mooie droom heb je daar gehad!
Dat je vliegt in je droom betekent dat je bent geroepen voor een hoger doel.
Dat je in een gebouw bent, betekent dat je je nog niet vrij genoeg voelt om echt 'uit te vliegen'.

Ik zou zeggen, ga ervoor, en ga je bestemming achterna. Een bestemming die gepaard gaat met mooie gaven/talenten die je zult ontvangen en waar je anderen mee kunt helpen.