Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

deuren

11 jaar geleden

Ik ben op een feest met m'n vriend en we gaan samen door want hij moet een trein nemen en ik wil daar nog even afscheid van hem nemen voor hij de trein opstapt. Hij gaat naar het station met de fiets, ik met de auto. We bevinden ons in een dorp met allemaal smalle straten waar ik met de auto niet door kan, dus ik moet hem laten staan en te voet verder. Er zijn ook een hoop niveauverschillen en trappen. Als ik aan het station kom blijkt dat een groot gebouw te zijn met één inkomdeur en daarna moet ik door ontelbare klapdeuren rennen waarbij ik telkens door een ruimte kom waar zich bepaalde taferelen afspelen... mensen die zitten te kaarten, mensen die TV kijken enz. Er komt precies geen einde aan het aantal deuren en ik blijf maar lopen. Als ik uiteindelijk op het perron kom rijdt de trein door en heb ik geen afscheid kunnen nemen.
Ik vraag me af wat dit allemaal betekent. Kan iemand mij verder helpen?

11 jaar geleden

Ik denk dat je graag verder wil met je leven. Naar het volgende station, maar je bent er nog niet aan toe.
Je vriend is in je droom niet je vriend, maar je mannelijke kant.

Je mannelijke kant gaat met de fiets, komt op het station aan en gaat verder met de trein.
Jij gaat met de auto, komt vast te zitten in de smalle straten, moet lopend verder en komt te laat om afscheid te kunnen nemen.
De auto kan betekenen dat je te snel wil. Je komt vast te zitten en moet lopend verder. Maar dat laat je niet op je zitten, want je hebt haast, dus ga je rennen. Je wordt weer afgeremd, je wordt opgehouden door allerlei onbenullige dingen.

Mijn advies: Wat je ook voor ogen hebt, wat je ook wil bereiken, neem de tijd. Haast werkt averechts, dan duurt het nog langer eer je je doel bereikt.1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door TempelvanSekhmet.