Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

7 schimmen

11 jaar geleden

ik droomde vorig jaar dat ik op mijn kamer was het zag er precies zo uit als in het echt.
ineens kwamen er 7 schimmen door het raam vliegen (ze leken op die schimmen van de lord of de rings en die van harry potter)
ze drukten mij in een hoekje en probeerden mij te pakken. ineens kwam er een oude onbekende man die joeg ze weg. ineens was alles weer als normaal.
toen werd ik wakker.

ik werd heel raar wakker met mijn hart in de keel zo bang
ik zag daarna ook vaak geesten in mijn kamer van een kat tot een witte schim

11 jaar geleden

beste Lindap

ik heb ook al iets gelijkaardigs gedroomd. Ik droomde eens dat ik alleen was in de kamer van mijn ouders en bang werd van een bepaalde plaats in de kamer. In plaats van te gaan vluchten ging ik in een hoekje gaan zitten. (Ik weet nog altijd niet waarom ik dit deed). Plots kwam er een zwart gedaante tevoorschijn, je kon het inderdaad een beetje vergelijken met die wezens. Op de een of andere manier wist ik dat het mannelijk was en kon ik zijn gezicht niet zijn, in feite had hij geen gezicht denk ik. Ik wou mijn mama roepen die ik ondertussen in de gang hoorde maar er kwam geen geluid uit. Ik was zo bang en toen het "monster" bijna vlakbij mijn gezicht was werd ik wakker, nat van het zweet. Ik heb dagen niet meer geslapen. Misschien worden we gewoon teveel beïnvloedt door die films van tegenwoordig. Dit sluit niet uit dat ik niet in geesten geloof. Integendeel!

liefs Bloemetje