Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gedroomd dat mijn jongste dochter dood ging

Dracje
12 jaar geleden

Hallo,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen, want deze dromen zijn niet prettig en eigenlijk durf ik niet meer te slapen.
Vannacht heb ik weer een vreselijke droom gehad. Eerst werd ik overvallen door mannen met grote geweren, we werden gedwongen om mee te gaan en op de koude grond te gaan liggen. Dit werd resoluut afgebroken en ik zat ineens met mijn gezin bovenaan een trap bij een soort afgrond. De overvaller was hier ook weer bij. Hij ging vervolgens glijdend naar de beneden. De trap werd een glijbaan. Mijn jongste dochter onderneemt van alles en ging dus ook op die trap, maar mijn gevoel gaf aan dat het niet goed zat eveneens mijn man en mijn oudste dochter. Met ons allen zaten we te schreeuwen dat ze dat niet moest doen, maar het was te laat. Ik zag haar naar beneden vallen en stuiteren als een pop tegen metalen opstakels aangaan. Ze was weg.
Vervolgens ging ik samen met mijn oudste dochter van de glijbaan af in een karretje en gingen varend verder, huilend van het grootste verdriet die er maar bestond... Ik kon niet meer ophouden. En mijn oudste dochter ook niet.
Ik werd wakker met tranen in mijn ogen en kan het niet meer loslaten. Misschien dat iemand mij kan helpen deze droom te verklaren.

Bedankt.

Dracje

PeeGee
12 jaar geleden

Hallo,

Ik heb net je droom gelezen ivm je dochter. Ik heb ook een droom gehad waarin mijn zoon dood gind. Toen ik wakker werd was ik daar echt onderste boven van en heb de hele dag een slecht gevoel gehad en kreeg de droom maar niet uit mijn hoofd. Later werd duidelijk dat mijn zoon volledig openbloeide dus als ik nu mijn droom analyseer is dat een oude gewoonte sterft om plaats te maken voor iets nieuw. En dit was ook zo want mijn zoon werd vroeger echt gepest op school en dit is gestopt.

12 jaar geleden

Hallo,,

Zo heeft mijn oma ook een droom gehad dat ze zelf mijn moeder dood geschoten had. Ze kon ook nachten niet slapen en voelde dr heel erg schuldig.
Ze is uiteindelijk met iemand gaan praten en die mevrouw zei dat als je iemand dood ziet gaan van een dierbare of iets dergelijks. Dat er een nieuwe
fase aangebroken is en dat (mijn oma dan) eraan toe was om mijn moeder los te laten en haar eigen leven te laten leiden.
Ik weet niet hoe oud uw jongste dochter is maar mijn antwoord lijkt idd op die van PeeGee,
Ik hoop dat u hier iets aan hebt,

eef123
12 jaar geleden

Hee Rachelle,
Mijn moeder had een half jaar geleden gedroomd dat ik dood ging in haar droom..
Betekend dat dan ook dat het tijd is om mij los te laten of op de een of andere manier mij iets méér los te laten?
Dat ik al zelfstandiger ben als zij misschien denkt?
Ik ben nu 15 jaar..

Groetjes en alvast bedankt!