Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

telkens hetzelfde dromen ( nachtmerrie )

Freddie van dijk
12 jaar geleden

HOiiii

Ik vraag me af waarom ik telkens over hetzelfde droom ,
het is niet zo dat ik elke dag het zelfde droom maar de droom die ik telkens weer tegen kom,
heb ik wel 2 x per jaar , ik ben nu 17 en kreeg hem voor het eerst toen ik ong 13 was .

de droom gaat over mijzelf en m,n ouders het lijkt of we in een auto rijden maar we rijden niet op een weg ,
we rijden dan in het niets . ik zie alleen een lichtbruine achtergrond . ook maken m,n ouders ruzie waarover weet ik niet.

en wat ik het meest rare vind , ik voel alsof mijn hart in m,n hoofd klopt , ik voel het vooral op mijn slaap aan bijdekanten .
ook komt er een groote bal oid op ons af waarneer die tegenons aanknalt gaat de droom verder het lijkt alsof de bal doorons heengegaan is .
en dan gebeurt het later weer dat de bal die veel groter dan de auto is tegen ons aanknalt ofzo.

voorzover ik nog weet was er geen geluid in m,n droom .
ook zijn mijn 2 zusjes niet in mijn droom te zien

heeft iemand ook zoiets gedroomd
en wat zou het betekenen ?

Ik heb verder eigenllijk nooit ruzie met mijn ouders en m,n ouders hebben ook nooit ruzie met elkaar .

help me asjeblieft want het is echt geen fijne droom .

gr freddie

Irini
12 jaar geleden

Haaaaay Freddie (:

Ik heb ook heel vaak dat ik hetzelfde droom, ik ben ondertussen nog steeds niet achter de betekenis, helaas.
Het is zeker geen fijne droom, die ik heb,
Ik zit naast mijn vader in de auto, hij raakt buiten bewust zijn, en dan zit ik ineens achter het stuur.
-Vraag me niet hoe, ik heb werkelijk geen idee-
Ineens ben ik op een begrafenis, van mijn vader, blijkt later.
De begrafenis, is eigenlijk helemaal niet zo triest.
Veel gekleurde bloemen, vooral roze en wit.
Niets of niemand is in het zwart.
Iedereen is wel heel verdrietig, en bijna iedereen huilt ook.
Wat tussen de auto-rit en de begrafenis gebeurt, weet ik niks van.
Dan is het zo, dat ik een stem hoor, en die zegt; 'Ik ben niet dood. Ik ben hier, ik leef.'
Iedere keer, PRECIES hetzelfde.
Hij zegt het hetzelfde, gebruikt dezelfde woorden.
Het is zó eng.
Dan raak ik in paniek, en zeg; 'papa ik kom je halen, wacht alsjeblieft. '
ook altijd precies hetzelfde.
Dan word alles langzaam zwart, en houd de droom op.

Maar over jouw droom,
heb ik geen idee..
Dat je zusjes er niet bij zijn -zijn ze jonger dan jou?- zegt misschien dat het over vroeger gaat.
Hadden je ouders vroeger veel ruzie?
En die bal, god, geen idee.
Sorry :'3

ik hoop je hiermee, een beetje geholpen te hebben.
Al ging het voornamelijk over mijzelf ;3

tim van dijke
10 jaar geleden

ik droom ook steeds hetzelfde (maar dan elke dag)
ik droom dat ik in mijn kamer zit en dat alles grijs word en dan hoor ik allemaal gefluister(ik zie je, ik weet waar je bent)
en dan ontstaat er een soort zwaarte kracht en word ik naar de donkere gang gezogen
daar staat een man op me te wachten
als ik daar ben durf ik nooit naar hem te kijken
de droom lijkt zo levens echt
IEMAND...HELP TEGEN NACHTMERRIES.
gr. tim

stephen
10 jaar geleden

heey freddie ik droom nu al 4 weken non stop achter elkaar hetzelfde,
ik zie eerst mijn beide ouders verongelukken en daarna gebeuren er vreemde dingen in mijn nachtmerrie en steeds hoor ik dezelfde stem die zegt 'jij komt nog' dus ik heb opgezocht waar het opslaat zulke dromen en het enige wat het is iseen verandering in je omgeving haal die verandering weg en je nachtmerries komen niet meer terug alleen bij mij werkt het niet want de verandering bij mij is een operatie aan mijn knie

met vriendelijke groet,
stephen smidt

Nicole
10 jaar geleden

Ik ken dit ook heel goed en ik vraag me het ook af..

Mijne gaat zo van;

Ik loop in mijn eentje op een onbekende nogal stille weg met een heel oud afgebrand en nogal afgebroken huisje met daarbij een stuk land vol met maïskolven. Dit bevind zich rechts aan mijn zijde. Links zie ik een smalle snelweg, niks bevind zich op die weg het is alleen maar stil.. doodstil.
Ik loop verder, verder langs het huisje die ik tegemoet kom.. ik zie daar niks in, ik voel alleen veel verdriet wanneer ik er langs loop. Wanneer ik verder loop komt de mist mij steeds meer tegemoet. Dit blijft zo een kwartier lang en ik loop als maar door om maar een uitweg te vinden. Na een kwartiertje lopen (zo voelt het) kom ik weer op hetzelfde pad terecht en zie ik weer dat afgebrande en nogal afgebroken huisje met daarbij een stuk land vol met maïskolven. Hetzelfde huisje dus weer. Dit keer lijkt het huisje wat ingezakt te zijn, er missen delen van het huis weg en in het maïsgebied zie ik een paar afgekapte maïskolven liggen, het vormt zich een soort van weg. Weer als ik langs het huisje loop voel ik een soort van leegte en verdriet. Ik loop door. De nogal mistige wolken bedekken zich weer om mij heen en ik loop weer verder totdat ik weer wat zie. Ik ben ondertussen heel verward. Wanneer ik weer licht tegemoet zie komen, blijkt het weer hetzelfde huisje te zijn en het maïsveld. Ik krijg nu een beetje de rillingen van dit gebeuren en probeer zo snel mogelijk weer door te lopen. Ondertussen is het dak van het huisje eraf en in het maïsveld begint er zich iets te vormen. Ik loop weer het mistige gebied in en zo gaat het door totdat ik weer licht voor me zie. Hopend op een bewoonde wereld kom ik weer hetzelfde huisje tegemoet met het maïsgebied. Ik begin heel bang te worden. Afvragend wat er gebeurt en of er toch iemand is. Het huisje lijkt nu nog maar een paar onderdelen zelfs te hebben en in het maïskolf gebied staat iets van hout. Ik loop in het maïskolfgebied, met een boel vragen dwalend in mijn hoofd, van hoe dit zo kan gebeuren. Ik loop steeds dichter naar het hout wat ik zie. Wanneer ik dichterbij kom, zie ik een deur staan. Een gewone deur met een kruk. Ik draai aan de kruk en de deur springt open. Ik aarzel even. Maar neem snel genoeg een besluit en loop voorzichtig door de deur. De deur lijdt zicht tot een einde aan mijn droom.

Dan word ik zeg maar wakker.

Zouden jullie weten wat dit betekend?

Liefs,
Nicole.

Eenmeisje
9 jaar geleden

Ik heb steeds de 2 dezelfde dromen, deze gaan als volgt:
1) het is altijd op een verschillende plek maar ik kan altijd vliegen, ik loop op een normaal tempo, spring, en hang opeens in de lucht... Ik weet niet op ik met mijn armen flapper of niet. Deze droom heb ik vanaf het vierde leerjaar ong..

2) ik zit in een oneindige balk waarin ik de hele tijd naar voren ga en er komt een grote zwarte kriebelbol voor me ''rijden'', hij laat na een tijdje kleine ''baby'' kriebelballetjes achter en ze springen op mij, maar er is eigenlijk geen mij want eigenlijk sta ik daar niet?, daarna eten ze me traag op. Deze droom heb ik al vanaf toen ik besefte wat ik droomde.

Ik vind dit eigenaardig en vraag daarom of iemand misschien een antwoord heeft op mijn vraag: waarom droom ik steeds hetzelfde?

Esmeejaa
9 jaar geleden

Hallo Fredie,

Dromen onstaan door traumatische gebeurtenissen, negatieve gedachten, stress, een enge film die je gezien hebt voor je ging slapen, of bang bent dat zoiets gaat gebeuren. Als ik een nachtmerrie heb droom ik namelijk altijd dit: Ik en me gezin worden achterna gezeten door een groep jongens die meisjes ontvoeren, er zijn vogels die ons willen helpen ze kunnen ons gewoon optillen en heen vliegen waar ze willen, na een tijdje word ik ontvoerd en vol gespoten met gif. Even later gaan de jongens even weg en ontsnap ik van deze jongens en sla op de vlucht. Eenmaal bij buren aangekomen willen ze ons helpen met de auto en vertellen me dat ze me zus hebben en dat ze overleden is, ineens staan we stil met de auto en word ik de auto uit gesleurd door die jongens. Daarna ontsnap ik weer en kom ik in een boerderij terecht maar die mensen van de boerderij blijken bij die jongens te horen. En word ik weer meegenomen, mishandeld en vol gespoten met gif. Daarna schrik ik huilend wakker. Ik ben nu 16 en droomde dit ook vanaf me 14e door wat er allemaal gebeurt is in me verleden. Hoop je hier mee genoeg informatie te hebben gegeven.

MichaelV18
9 jaar geleden

ik heb ook zo iets .. ben nu 18j en droom dit al vn ik 7a8 jaar was.. het is gestopt op mijn 10de levensjaar. maar nu hebk ik dit al paar maanden terug en het word egt te veel.. het begint heel simpel ..


idereen heeft een gellukkig levn maar plots breekt er een epedemie uit..naa jaaren vn leed en pijn word mijn familie ook getroffen dn blijkt het dat het om de pest gaat ... (daar hebben jullie vast al over gehoort??) en ja dn blijkt ook dat ik de enige ben die de sleutel is tot het genezen en het redden vn de mensheid... na maanden vn zoeken hoe ik de mensheid kan redden lukt het mij ik genees idereen maar word plots zelf ziek..niemand kan mij redden ik sterf maar zie dit niet zelf gebeuren.. plots word ik wakker... (niet echt) ik ga recht zitten.. en zie plots een monster op de achterkant vn men bed zitten.. en dn word ik al zwetend met koorts echt wakker... is echt raar iemand advies??
grtz en dankje als iemand hulp heeft..

Anna Alicia
9 jaar geleden

Hey Freddie, ik heb geen idee wat jou droom zou kunnen beteken, hier is mijn droom. Ik droom dit al sinds ik 6 jaar ben en ik ben nu 11. Ik droom dat ik op schoolreisje ga en ik ga in een reuzenrad de rij is erg lang maar uiteindelijk zit ik erin. Dan is ie helemaal boven en kijk ik naar het uitzicht. Dan val ik eruit, geen idee hoe, dan lig ik op de een of andere manier weer in mijn bed en zweeft er een wit iets boven me. Dat witte iets valt dan naar beneden op mij, en dan word ik wakker. Heeft iemand enig idee wat het betekent?

inge van kastel
9 jaar geleden

Ik heb een droom die regelmatig terug komt nl dat ik ik achterna word gezeten door een dreigende man die me wil pakken,zelfs een keer zo echt dat ik echt dacht dat ie in mijn huis was,ik vlucht een huis in,die me niet altijd bekend is en op de een of andere manier komt hij me achterna en meestal als hij me bijna heeft word ik wakker,soms als ik wakker word ben ik overstuur, zweet niet maar het heeft wel impact op me,,,,gr inge

saffirah
9 jaar geleden

hey
ik heb ook vaak zo'n dromen gehad.Zo ben ik begonnen met droomanalyse.
binnen de droomanalyse raden ze je ook aan om het gesprek te starten met de 'achtervolgende man'. Het is belangrijk om te weten dat dit figuur iets van jezelf symboliseert.
JE moet beseffen dat wanneer je jezelf overhaalt om volgende keer het gesprek te starten, het minder 'griezelig' of indrukwekkend wordt. Je zal zien dat hij heel duidelijk of miss in codetaal iets benoemt.

Hoe harder je wegloopt, hoe harder je gaat ingehaald worden.
hopelijk werk het,
groeten
Saffirah

Ilse123
9 jaar geleden

Wat apart zeg, als iemand een vraag stelt (in dit geval Freddie), krijg je als antwoord: ik weet het niet en vervolgens een droom die de ander droomt. Dat is toch geen antwoord? Wat schiet je daar nou mee op? Alsof je daarop zit te wachten als je antwoord wilt op jouw droom.
Freddie, ik hoop dat er iemand komt die WEL antwoord geeft op je vraag! Overigens ben ik nieuwsgierig geworden naar het antwoord.

En Esjemeejaa, dromen ontstaan niet alleen uit traumatische gebeurtenissen, negatieve gedachten, stress etc. Dat zou eruit zien zeg,.....

Lindsay
9 jaar geleden

Blijkbaar wilt de droom he je iets vertellen. Iets duidelijk maken. Je onbewuste wilt je over iets informeren.
Het zou kunnen zijn dat doordat je niet ziet waar je rijdt, dat je niet bewust bent van de situatie in je leven. Zou het kunnen zijn dat je ouders zich stiekem ergeren aan elkaar en het opkroppen en niet willen aantonen wanneer hun kinderen erbij zijn? Of dat ze het alleen achter jullie rug doen? Als de weg de levensweg is, en de levensweg geen weg is, dat het gewoon bruin is, lijkt me logische verklaring dat je niet weet waar je in het leven staat. Of niet weet wat je van plan bent. Die ballen, proberen die je niet wakker te schudden? Of de auto tegen te houden? Het gaat er misschien doorheen omdat de droom je zo graag wilt duidelijk maken dat je bewust moet gaan nadenken (verklaart ook dat je hersenen er niet zijn, maar dat je hart in je hoofd zit) maar het je niet kan bereiken?

Hopelijk heb ik een beetje geholpen, het zou kunnen zijn dat hier niets van klopt hoor, maar ik heb het geprobeerd.

Groetjes, Lindsay

TheRINGUfan
8 jaar geleden

Ik droom elke nacht ook over het zelfde en die droom gaat zo. Ik word wakker aan een water put die heel diep is. Opeens flits ik weer naar huis en voor de deur ligt een tape. Ik ga hem kijken na het kijken krijg ik telefoon en iemand zecht met een rare stem 7 days. Dan zie ik een beeld met 7 dagen later. En opeens springt het beeld van mijn tv op ik trek stekker uit maar de tv blijft opstaan. Opeens zie ik weer die put en zwart haar komt uit de put. Er kwam in andere woorden een meisje uit de put die naar mij wandele op de tv. Opeen weer sneeuwbeeld. En ze staat voor het beeld en komt er uit. En dan word ik wakker. Ik ben wel the grootste fan van The ring. En volgens mij komt het daar door. Vraag je je af hoe een grote fan ik van The ring ben bezoek me youtube kanaal dan: Milla Van den Brande

Zaartje
8 jaar geleden

Ik droom steeds dat we een ( vliegtuig) ongeluk krijgen en dat ik dan mijn 4 grootouders zie en dat ze dan tegen mij zeggen: "jij moet terug je hebt nog zoveel te doen. En ik vraag dan naar mijn man, maar dan zeggen ze. "Je man blijft, hij gaat zijn vader leren kennen". Wie kan mij vertellen wat dit inhoud?

lesleyb
7 jaar geleden

Hoi hoi,

Ik kan wel uit leggen hoe je van je nachtmerrie/droom af komt die zich continu maar blijft herhalen in de nachten
Ik heb zelf ook 4 jaar lang de zelfde nachtmerrie gehad
Over dat ik op mijn bank beneden zat en het gevoel had dat ik naar boven moest naar mijn dochter haar kamer.
en iedere keer als ik het ligt bij de trap wilde aan doen ging het niet aan en bleef het donker.
dan loop ik naar boven en zodra ik haar kamer deur open doe en daar het ligt wilde aan den bleef het ook donker
Op dat moment voelde ik altijd iets heel naars en was er iets in die kamer wat mij wilde hebben.
iedere keer was ik zo bang dat ik mij zelf van mijn trap liep valle en zo wakker werd.
Toen zei iemand tegen mij dat ik mijn angsten te gemoet moet gaan.
Na 4 jaar de zelfde droom te hebben gehad, heb ik hem sinds dien niet meer gehad.

Ik ben gaan herkennen wanneer ik weer die droom had dat ik weer die droom had.. En toen ben ik gewoon op het geen af gerend waar ik altijd zo bang voor was. Ik schrok wakker en sinds dien heb ik deze droom nooit meer gehad.
Dus een tip voor jullie. Ga je angsten te gemoet.

Anton
7 jaar geleden

Ben een man van 64 jaar en had onlangs een droom dat ik plotseling een witgouden horloge droeg met diamanten rond het klokje. Het klokje was rechthoekig (twee lange zijden en twee korte zijden) met ronde hoeken. De diamanten zaten op drie zijden, op twee lange en één korte zijde. De schittering en glinstering was heel mooi en opvallend en veel helderder dan gewoonlijk bij diamanten het geval is. Heb niet gezien hoe laat het was op het klokje.

Kan iemand mij vertellen wat eventueel de betekenis van deze droom zou kunnen zijn? Alvast bedankt

Ina.
7 jaar geleden

Hallo,

Zo een tien jaar geleden zijn mijn ex en ik uit mekaar gegaan niet bepaald als beste vrienden en ik wilde hem niet meer zien of iets met hem te maken hebben. Nu droom ik reeds enkele jaren dat ik terug bij mijn ex ben en dat ik dus niet meer bij mijn huidige partner ben noch dat ik hem kan bereiken en tegelijk heb ik het gevoel dat ik mijn huidige partner in de steek heb gelaten.Een ware nachtmerrie keer op keer die maar steeds weer komt te pas en te onpas. Wat de reden daarvan in is???

naomisharon
7 jaar geleden

Hey, ik heb ook telkens sinds nu 2/3 maanden dezelfde droom.. Maar ik weet dat het misschien en verwerking proces kan zijn, alleen heb ik nooit zoiets heftigs mee gemaakt. ik droom zeg maar dat er een kind van een jaar of 7 me de heletijd achterna komt en op een dwingende toon vraagt of ik met hem wil spelen maar hij heeft een mes in zn hand en dan word ik altijd heel angstig en dan probeer ik weg te rennen maar ik kom niet vooruit ik zie mezelf rennen maar met heel veel moeite alsof mn spieren opeens uitvallen. dan ga ik naar het huis van iemand in de straat in de hoop dat hij/zij mij kan redden maar ze zijn elke keer telaat met de deur open doen en dan steekt dat jongetje me neer. Ook heeft hij een aandoening aan zijn kin. het is helemaal opengescheurd. Maar door die droom kan ik al maanden niet goed slapen en ik word elke keer om dezelfde tijd wakker om 4 uur snachts. En wanneer ik dan echt wakker ben wacht ik in angst tot het licht is en dan probeer ik verder te slapen maar door de weeks lukt dat niet omdat ik dan school heb. en ik kan me op helemaal niks meer concentreren op school, terwijl ik binnen kort examen heb :(
Heeft iemand misschien een tip of iets wat me kan helpen? Alvast bedankt

joyceline
7 jaar geleden

Hi,

Mijn dochter had ook steeds een terugkerende droom. Ze vertelde het mij en samen zijn we hier op droominfo gaan kijken naar de verschillende ''delen'van de droom.

De droom wilt je iets vertellen van jezelf
Zoek de dingen op die jou het meest bij zijn gebleven. Bv: kind , achtervolgen,enz
Als je dit allemaal op een rij zet dan krijg je een beeld van wat je mag doen.

Bij haar ging het om verantwoordelijkheid nemen. Toen de droom verklaard was....was het ook weg.


Het kan ook zijn dat het jongetje je hulp nodig heeft en daarom in je dromen komt.
( dat was mijn eerste ingeving) , maar voel zelf wat voor jou geldt.

Succes

Hey
6 jaar geleden

Hey freddie,
Ik heb nu al 1,5 lang dezelfde droom wat eigelijk nergens op slaat maar naar al zo vaak te dromen wel eng begint te worden.

Ik ben met wat vrienden aan het chillen tot er opeens geesten binnen spoken ze ratelen mij en mij vrienden in het rond en laten ons plat ergens in een bos vallen. Dan staat er een bus waar we in begeleid worden Door die geesten. De geesten gaan weg en de bus vliegt omhoog. In een flits zijn we op de maan en gaat de deur open en staan er maanmannetjes (aliens) die met hun vinger mijn vrienden en ik in een zwarte lange gat laten vallen en dan word ik steeds wakker. Ik weet dus ook niet hoe het verder afloopt dan dit.


Maar betreft joun droom ik denk dat het iets te maken heeft met dat je je ouders meer nodig hebt dan je denkt alle die bal idk.

Xx hey

Laetitia
6 jaar geleden

Hallo ik heb steeds dezelfde droom over mijn school en dat er allemaal mensen bang zijn voor een bepaalt
soort mens genaamt turtle face zo n rare en enge droom en dan in eens zit ik met veel mensen op een flot midden. Op het water en dan kom ik een speel tuin tegen beetje net als kermis een hele grote glij baan
Met super veel zand er onder dan kom ik in het zand terecht en zie twee benen en ik til het omhoog een.
Meisje van 4 jaar onder de glij baan gekomen en gestikt en een zwembad met rare mensen kaal geen neus.
Je ziet alleen dat botje en Vlijm scherpe tanden ik ga naar een huis die er vlak bij staat en in eens.
Doen ze alles op slot er komen. Een soort van rare wezens super groot met zwarte ogen en Vlijm scherpe .
Tanden met punten er aan en klauwen vlijmscherp ik wordt wakker ik zweet en in MN droom huil ik dat merk
Ik aan MN kussen en dan ben ik nog steeds bang als ik wakker wordt.
Oowh ja ik ben trouwens 16 en heb deze droom vanaf 6 jaar

Slaapfee
6 jaar geleden

Beste Laetitia,

Ik geloof dat een droom een compacte in symbolen/beelden verteld bericht is aan je zelf waaruit je kunt leren wat er moet gebeuren/wat je nodig hebt op dat moment.
Vandaar deze uitleg:

Dat je drijft op een vlot met anderen symboliseert vlgs mij dat er geen sturing is ( van jou zelf en of de omgeving)
Er is in deze droom een relatie met school dat mag je letterlijk nemen maar ook figuurlijk zien. Je bent op school nog niet klaar of hebt geen keuze gemaakt. je bent niet uitgeleerd of voelt je niet klaar voor de overgang naar de volgende fase.

Dan komen er zand en groot water, de symbolen strand en zee ze geven de overgang naar een andere levensfase aan. bijvoorbeeld van kind naar volwassene. je bent nu 16 Jaar.

Turtleface symboliseert vreemden misschien onmenselijke vreemden? mensen die jou niet goed behandelen?

De glijbaan zou symbolisch je angst voor het afgeleiden naar een lager niveau kunnen aangeven.

het dode kind geeft aan dat je kindertijd voorbij is. dat je deze droom al vanaf je zesde hebt en dat een kind (jij?) van vier jaar dood is. daarbij vraag ik me af of er toen al iets gebeurd is waardoor je jniet gelukkig voelde alsof je kindertijd al voorbij was of dat je misschien volwassener moest zijn dan je kon zijn? het was ook de leeftijd waarop school serieus werd en je moest gaan leren in jouw geval misschien wel bij oude onderwijzers en misschien wel van een andere bevolkingsgroep dan die je tot dan toe gewend was? Was school moeilijk voor je had je of heb je misschien leerproblemen waar men niet goed mee om is gegaan?

Het enge huis met enge mensen scherpe tanden doet vermoeden dat je je thuis of je verblijfplaats ook niet veilig voelt. Woon je thuis?

Ik heb gemerkt dat je dromen kunt beïnvloeden door je voor het slapen gaan voor te nemen je angsten tegemoet te treden en net als in de games een wapen te kiezen waarmee je je zelf zult verdedigen. Je kunt je voornemen wat je zult doen wanneer je in een bepaalde situatie terecht komt. Zo zou je een peddel kunnen nemen om te varen met het vlot of de anderen op het vlot te vragen met hun handen het vlot vooruit en in de juiste richting te sturen.

Het lijkt er op dat je moet gaan sturen en ervoor moet zorgen dat je je veiliger gaat voelen meer grip op je situatie krijgt. Wanneer het je zelf niet lukt zoek dan hulp bij anderen praat er over. Dat je dit forum hebt bezocht geeft trouwens al aan dat je op die weg bent.Veel succes en goede dromen toegewenst!
I

sabina
6 jaar geleden

HALLOO,

IK HEB AL SINS ME 10E AL DEZELFDE NACHTMERRIE. NOU BEN IK 15.

NACHTMERRIE:

DAT IK ME OUDERS KWIJT ZOU RAKEN OP ME 20E. EN DAT IK MET EEN FAMILIE LID MOET WONEN. EN DAT IK AL ME VRIENDEN KWIJT RAAK.

WEET IEMAND WAT DAT TE MAKEN HEEFT. MIJ VRIENDJE ZEI: DAT HET LATER KAN GEBEUREN. BEN DAAROM BANG. :(

Boodschap
6 jaar geleden

Hoi soms dromen mensen inderdaad voorspellendmaar gelukkig zijn dromen ook een manier om onbewuste gevoelens te uiten, het kunnen ook je diepste angsten zijn. Mocht je bang zijn dat het een voorspellende droom zijn, dan kan je kijken naar hoe je droom verloopt, probeer als het lukt, de vlgde keer dat je droomd een beetje bewust te worden dat je droomd en kijk wat de oorzaak is dat iedereen om je weg valt. Schrijf de droom op telkens dat je het gedroomd heb over nieuw soms merk je dan kleine veranderingen of extra details.

En staat je er niet blind op, zoals ik al zei het kan ook een van jou angste. Zijn en als er niets aan de oorzaak gedaan wordt waar die angsten vandaan komen dan blijvende dromen ook terug keren jou onbewuste waarschuwt jou op die manier ergens voor.

Deze discussie is gesloten.