Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ouders vermoorden

Dominique
12 jaar geleden

Ik droom nu al een week lang elke nacht dat ik mijn ouders vermoord. Elke keer op een andere manier.
Vannacht droomde ik dat ik naar beneden ging en mijn zusje tegen kwam, want die had net patat gebakken in de oven, vervolgens was ze weg en ging ik mijn moeder vermoorden, (aan het eind van de droom had ik haar trouwens tóch niet vermoord en leefde ze nog gewoon), daarna ging ik mijn vader vermoorden. Hij was in de woonkamer een dik medisch boek aan het lezen toen ik hem zeg maar op brute wijze ombracht (weet niet meer precies hoe), ik verscheurde het boek en dumpte het lijk in de vijver aan de overkant van de straat (er is ook echt een vijver aan de overkant van de straat) en toen ik thuiskwam begon ik me zorgen te maken of ik ontdekt zou worden en of mijn vader als vermist opgegeven zou worden, daarna miste ik hem even en snel daarna vond ik het niet meer erg dat ik hem had vermoord. Toen ging ik (net als mijn zusje) patat bakken in de oven en vervolgens samen met mijn zusje het opeten in de woonkamer (waar ik dus ook mijn vader had vermoord).

Kan iemand me alsjeblieft helpen deze droom te verklaren?
Hij begint echt eng te worden, elke ochtend als ik wakker word ben ik bang dat het waar is.

Danny
12 jaar geleden

WIL je ook je ouders vermoorden?
Ik bedoel.. hebben ze jou iets aangedaan waardoor jij anders over hun gaat denken?

Daniel
9 jaar geleden

Ik droom dat ik ze vermoord zoals gisteren toen duwde ik ze voor en trein wat een mooie droom

assil
8 jaar geleden

ik wil mijn moeder vermoorden of ik wil gewoon dat ze dood gaat en haar vriend ook.

assil
8 jaar geleden

Iemand alstublieft vermoord mijn moeder , ze slaagt mij , duwt mij , heeft geen geld voor mij over maar enkel voor haar en haar vriend. En haar vriend praat altijd mee slecht over mijn papa samen met mijn moeder. Mijn moeder en haar vriend zijn de rede dat ik niet meer wil leven dus alstublieft iemand help mij , geef raad of zorg ervoor dat ik hier eens en voor altijd weg ben!

Anoniemblijven
8 jaar geleden

Ik vind het erg pijnlijk dat mensen dit kunnen schrijven over je moeder/vader ze hebben je wel op de wereld gebracht en daar moet iedereen dankbaar voor zijn.

Anoniemblijven
8 jaar geleden

Ik weet niet hoe oud je bent , maar je hebt nog een leven voor je open staan .
Ookal valt je leven soms niet mee moet je maar denken: het leven is niet altijd een feestje en dat hoort nu eenmaal in het leven.
Ik hoop niet dat je een einde aan je leven wil maken om twee mensen

diego rood
8 jaar geleden

ja want ze hebben me elke keer bedrogen en voor gelogen en ik word dat gewoon zat ze liegen elke dag en ze vertellen nooit iets aan me wat ik ook moet weten en ik kan niet gewoon iets doen of ze hangen al weer aan me lip

Faradja
8 jaar geleden

Anoniemblijven , ik vind dat je niet gelijk hebt sommige mensen haten hun ouders gewoon , zoals ik mijn vader haat. Niet alle ouders zijn lief, sommige slaan je of lachen je om iets uit dus ik vind dat je ongelijk hebt.

8 jaar geleden

der zijn bepaalde instanties waar je heen kunt gaan of bellen.
voor misbruik of geweldpleging noem maar op maakt niet uit wat. zoek het eens op zou ik zeggen.
en het is je eigen leven jij maakt hoe je het wil no matter what je leeftijd.
x 21jaar

je ouders
8 jaar geleden

dat je ons wil vermoorden is begrijpelijk we zijn kanker ouders en jij bent de splinter in ons leven. we willen jouw eigenlijk vermoorden ma ja als jij dat eerst wil maken we er een wedstrijd van de winnaar leeft nog.

mr i hate my mother
8 jaar geleden

ik haat mijn moeder echt zij zegt dat ze alleen van mij houdt maar doet alleen dingen met haar vriend,ik denk soms echt van aub iemand schiet m'n moeder door haar kop en ja ook die van haar vriend, leeftijd 18

pknee
8 jaar geleden

mr i hate my mother, puberaal egoïstisch gedrag heet zoiets. Leid je eigen leven en schuif de verantwoordelijkheid niet op iemand anders af

anoniempje123@24q43
8 jaar geleden

mijn moeder is ook zo ze pakt steeds mijn telefoon af en slaat mij ik heb een hele dikke blauwe plek door haar

mr i hate my mother
8 jaar geleden

jonguh ze slaat mij met musketons en leren natgemaakte riemen op me kop ja

haat vader
8 jaar geleden

Mijn vader heeft mijn moeder vermoord , en nu op dit oogenblik is hij int gevangenis ,. Ik hoooop dag ze hem gaan doden

pritty
8 jaar geleden

hoi ik ben pritty en ben 15 jaar ,ik heb de laaste tijd erge ruzie thuis vandaag zei ze dat ze in de auto gaat rijden en der zelf dood rijden en ze schold met kanker en haar beste vriendin had kanker en die is overleden ik zei dat ze normaal moest doen maar ging gewoon door ik wil eigenlijk weglopen of naar een ander gezin want zo kan het echt niet verder het gaat al een tijdje zo en ik kan der niet tegen ik wil weg kan iemand me helpen hiermee ik trek het niet meer!!!!!!!!!!!!!!!!

pffff
8 jaar geleden

Wat een gezever hier zeg. Pubers, wacht een paar jaar en je zal zien dat je volwassen wordt. Wedden?

Sabrinaa
7 jaar geleden

Dominique als ik jou was zou ik niet luisteren naar al die mensen hier onder!!
Wat mensen ook doen, ik vindt dat je nooit mag wensen dat ze dood zijn vooral je ouders niet.

En als advies wil ik je dit geven:
is het alleen je vader die je elke keer vermoordt?
als dat zo is, is je relatie met je vader goed?
ruzie je veel, praat je bijna nooit met elkaar.
als dat zo is misschien is dit een teken dat je een betere relatie wil met je vader.
en misschien ook met je moeder als je haar ook vermoordt in je dromen.

---
7 jaar geleden

Waarom zou je je ouders dankbaar zijn als jij je 24/7 depressief voelt... Serieus, denk ff na...

Jelena
7 jaar geleden

Hey,ik ben jelena 12j ik haat mijn moeder ze slaat mij ze verpest altijd alles ze kiest ook altijd alles voor mij ik mag niks doen letterlijk niks k geef ne paar voorbeelden = ik mag niet met ne jongen smsen ook als vrienden niet,als ik 18 word mag ik geen vriendje,zij kiest wat ik aan doe wat ik doe ik ben het beu!

Anoniem doei
7 jaar geleden

Conclusie jullie sporen allemaal niet
Kom op je moeder heeft he groot gebracht en heeft 9 van de 10 van jullie niet eens wat aangedaan dus stil en ga door met je leven en hou van je ouders want dat doen ze ook van jou

anoniem meisje
7 jaar geleden

Ja ze hebben je opgevoed, maar betekend dat dat je ze altijd maar alles mag laten doen of alles maar moet accepteren? Ik bedoel als je vader je slaat, 9 biertjes per avond drinkt (en elke avond dus dronken) en verschrikkelijk dominant is en dus heel eigenwijs is waardoor hij geen hulp gaat zoeken...
En als je een moeder hebt die bij hem moet blijven vanwege de financiën en de kinderen..

Zou dat dan geen logica zijn als je je vader ondertussen gaat haten en moordneigingen krijgt om het leven voor je broertjes/zusjes/ moeder beter te maken? Dat is bij mij het geval... tenminste geen moordneigingen ofzo.. maar ik vind het juist bespottelijk dat ouders dus zogenaamde 'verstandig en volwassen genoege mensen om kinderen veilig op te laten groeien' alles kunnen maken (zoals mijn vader) en andere mensen (zoals mijn moeder en broertjes,zusje en ik) in hun macht te houden alleen vanwege de financiën.. want mijn moeder zou geen 4 kinderen kunnen onderhouden als mijn vader en zij zouden scheiden en ze zou nog een rest-schuld van het huis hebben dat ze hebben gekocht

Sorry voor de vele tekst maar het enige wat ik wil aantonen is dat je wel degelijk je ouder(s) dingen kan kwalijk nemen en hatelijk tegen ze kan worden door bepaalde gebeurtenissen.. omdat je ouder(s) je heet/hebben gemaakt hoef je nog niet je emoties in te houden over hie ze doen en hoe je over hun denkt..

Bedankt voor het lezen allemaal, misschien kunnen jullie mij ook wat advies geveb over mijn thuissituatie?..

Michael1
6 jaar geleden

He ik ben michael ik zelf vader van 3 kinderen .Ga eens praten met je moeder misshien kunnen jullie samen een oplossing bedenken?

Anoniemfår kreft
6 jaar geleden

Ik ben het zat ze willen mij gewoon martelen en ik wil niet meer op aarde zijn mijn vaders is gehandicapt door het roken en me moeder wik hem nooit meer zien ik heb geen zin meer om op aarde te staan mijn ouders zijn kut en mijn dagen verpest mijn school verkloot mijn leven.

Deze discussie is gesloten.