Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

neergeschoten worden

SD
12 jaar geleden

Hoi ik heb gisteravond een droom gehad die ik enigsinds vreemd vond, nu droom ik wel meer lebendige dromen, maar ik zou toch graag willen weten wat deze droom betekend. mogelijk een verklaring?

In mijn droom zijn beide ouders van mij aanwezig, en dan ineens uit het niets schiet iemand mij met een pistool neer. Ik weet dat het niet mijn ouders waren, maar wie het wel was weet ik in mijn droom niet en ik zie de dader ook niet.
Vervolgens zak ik neer in elkaar, ik zie mijn ouders over mij heen buigen en het word even wazig, ik heb een heel sterk gevoel van verzetten, ik wil en mag niet doodgaan in mijn droom. Het volgende moment leef ik in mijn droom weer, ik ben gewoon mezelf, en heb nog geen schrammetje, dus ik loop over straat.
Dan kom ik thuis en is mijn moeder schijnbaar boos op mij omdat niemand mocht weten dat ik het overleefd had want ik zou eigenlijk dood moeten zijn in mijn droom.

Het is echt zo'n bizarre nachtmerrie.

SD
12 jaar geleden

nog bedankt voor het bericht, leuk zon site waar niemand reageerd, nou doei!

12 jaar geleden

hee ik heb je bericht gelezen. Ik had gisteren juist een droom dat ik 'bijna werd doodgeschoten '
dat je zo die angst voeld en maar wacht totdat je dood gaat. Toen ik jou bericht las moest ik dr aan denken.
Maar het is wel raar dat in je droom je moeder boos is op je. Misschien wilde ze dat je dood ging?
Heb je in het echt een goede band met je moeder? Niet dat ik veel van dromen afweet, ben nog maar 14.
Maar mij lijkt het wel beetje vaag. Groetjes.

maartje
12 jaar geleden

Hallo,

Gisteren heb ik ook gedroomd dat ik een auto zat met mijn ouders. We keken door het raam uit op een gebouw met bakstenen. Er waren veel mensen in het gebouw en het was er erg druk. Het regende redelijk hard en mijn broer ging het gebouw in. Het viel me op dat het er steeds ruiger werd en er mensen met pistolen naar binnen liepen. Toen kwam er een militair naar buiten met een mitrieur, die hij losjes om zich heen had hangen. Ik boog me iets meer naar voren om door het raam te kijken en plots, uit het niets, schoot hij me recht in mijn voorhoofd. Ik hoorde en voelde echt de klap. Ik dacht enkele seconden, ben ik nu dood? Toen werd ik wakker.
Ik moet wel zeggen dat ik op diezelfde plek al een dikke week lichtelijk hoofdpijn heb, terwijl ik nooit hoofdpijn heb.

Wat ik gelezen heb is dat, dood gaan staat voor verandering. Neer geschoten worden voor vijanden of vrienden die tegen je keren.

Wie weet hier meer van? Groetjes Maartje