Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2 Keer dezelfde soort nachtmerrie.

12 jaar geleden

Hallo,

Ik heb 2 keer ongeveer dezelfde nachtmerrie gehad. Het principe was hetzelfde. Het gaat over een moord. De eerste:

Ik ging met een vriendin (Nienke) en nog iemand uit de klas (Mikkie) naar de stad. Na een tijdje wilde Mikkie naar huis. Dat ging ze ook (alleen). Een tijd later gingen ook Nienke en ik naar huis. Er was bijna niemand op straat. Maar toen zagen we een pand waarvan de muur helemaal kapot was, waar Mikkie dood in lag. Haar fiets stond nl. in het steegje ernaast. Toen we een aantal dagen later op school waren, boeide het niemand dat Mikkie vermoord was.

En droom 2:

Die speelde zich af bij m'n oom, tante, neef en nicht.
Zij hebben een redelijk groot huis, maar in deze droom was het huis nog groter en heel anders.
Er was bij hen in huis iemand vermoord. Een onbekende. Die lag beneden in de woonkamer. Ook hun boeide het niks. Het was meer een object waar ze "trots" op waren. Maar als dit echt zou gebeuren zouden ze absoluut niet zo reageren.

Ik heb nog 2 dromen gehad die ook ongeveer hetzelfde zijn.

Ongeveer een jaar geleden had ik gedroomd dat het 's nachts was, en mijn gezin en ik (met z'n vieren) waren beneden in de woonkamer. Het regende buiten en de poort stond open. Er stond een enge man in een regenjas. We moesten onze huisdieren (2 katten en 1 hond) verstoppen. Dat ging met redelijk veel geweld. Die man bleef daar staan.

En de 2e droom:
Die was ook 's nachts en het regende. Dit keer stond er een enge man voor de ramen, waar ik ook keek. Dan stond hij voor het ene raam, dan weer voor het raam aan de andere kant van het huis. Ik belde de politie. Eerst wilden ze niet komen omdat ze het onzin vonden. Later kwamen ze wel maar voordat ze er waren werd ik wakker/weet ik het niet meer.

Iemand een idee wat dit betekent enzo?

Jeremy

Poepinjebek01
8 jaar geleden

Nou ik denk.... ga maar lekker kakken