Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

School

10 jaar geleden

Hallo,

Ik ben net klaar met school, heb mijn diploma behaald na 4,5 jaar. Erg fijn en een opluchting. Nu ben ik wel alleen werkzoekende en dat maakt me wel een beetje zorgen omdat ik niet precies weet wat ik wil. Net zoals dat ik nog niet weet wat ik hierna wil gaan studeren.

Mijn dromen:

Ondanks dat ik de laatste 3 weken op school een zware herkansing (meesterproef) heb behaald en daarom mijn diploma heb gehaald droom ik nu heel vaak dat ik alweer zit te herkansen bij die verschrikkelijke leraar en dat het nooit goed lukt. Vanmorgen droomde ik dat ik net mijn stage afgerond had en dat ik daarna meteen weer een half jaar stage moest gaan lopen bij zo'n zelfde soort bedrijf tegenover dat bedrijf en ik zag het helemaal niet meer zitten. Ik kon wel janken in de droom omdat ik het als een zware periode heb ervaren en het ook ver reizen was iedere dag (Stage was nog voor die 3 weken herkansing op school).
Ik vraag me nu toch echt af wat deze dromen mij proberen te vertellen? Ik ben klaar met school maar in mijn dromen niet en lukt het allemaal niet.
Als iemand mij kan helpen hiermee dan stel ik dat zeer op prijs :)

Alvast bedankt!

Groetjes1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door Vi-Tje.

10 jaar geleden

Hallo Vi-tje

In ieder geval gefeliciteerd met het halen van je diploma. Dat is al een prestatie op zich.
Maar misschien ben je gaan twijfelen, of je het werk die bij de opleiding hoort wel wil doen.
Misschien moet je eens uit gaan zoeken, wat je nu echt wil gaan doen en proberen of je via de opleding die je gedaan hebt een soort omweg kunt maken, naar dat gene wat je echt wilt. Misschien een part-time baan en een vervolgcursus misschien?

Groetjes Wolkje