Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Iets te realistische droom

11 jaar geleden

Ik heb me hier even aangemeld, omdat ik al de hele week word geziekt door een droom en ik wil nou wel weten wat het te betekenen heeft want ik word er niet zo gelukkig van.

Ik droom al 6 nachten dat ik een auto ongeluk krijg. Ik kan precies vertellen waar ik het auto ongeluk krijg (ik fiets er iedere dag langs) en ikben zelf niet degene die stuurt f rijdt. Ik weet niet wie de bestuurder is, ik weet alleen dat hij heel boos is en in volle vaart over een best wel gevaarlijk smal weggetje rijdt en daarna tegen een auto aanknalt. Onder het rijden begint hij te schelden en te vloeken, dat het niet eerlijk is en hij gaat steeds harder dus ik roep telkens 'nee, ga zachter, er komt straks een kruising aan, neem gas terug, trap op je rem' en hij roept alleen maar ' nee ik doe het niet '.

En dan kom ik dus in dat ongeluk. Ik ging vanmorgen dus douchen en toen kwam ik er dus achter dat ik onder de blauwe plekken zit op m'n benen en dat er krassen lopen. Nou heb ik recentelijk niet m'n benen gestoten ergens tegen maar ik weet niet of het met elkaar in verband kan staan. Weet iemand wat het eventueel kan betekenen?
En hoe ik over iets anders kan dromen?

Groetjes

caesar
11 jaar geleden

Chelle
Sinds een korte tijd droom ik ook erg vaak. (ben gestopt met blowen na 20 jaar fanatiek te zijn geweest)
Maar jouw droom is pittig, kzou je niet kennen helpen ermee, maar wilde je bedanken voor het delen van je droom.
Wens je sterkte ermee. en hoop dat je snel weer rustig kan dromen \
groetjes caesar.

Celine
10 jaar geleden

Beste Chelle, ik denk dat je vooral bang bent voor iemand in het echte leven. Iemand die je niet echt vertrouwd of zelf haat.
En gezien je die droom al vaak gehad hebt denk ik dat het echte haat en wantrouw is. Je bent bang dat die persoon je zal vermoorden nadat je hem om één of andere reden kwaad gemaakt hebt.
Je zou moeten proberen te weten komen wie de persoon is en er achter komen waarom je zo bang bent. En als het zou kunnen, eens met hem of haar praten en die persoon toch te vertrouwen.
Ik kan je alleen maar dit zeggen, misschien als je me iets meer vertelt over je dat ik verder kan uitleggen over je droom.

Celine