Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Al jaren dezelfde nachtmerrie

LauraTwilightLoveer
13 jaar geleden

Heej,
Ik heb al jaren dezelfde nachtmerrie, het gaat over dat ik in een boot zit en naar mijn oude huis vaar (ik ben verhuist) en dan zijn daar inbrekers en die willen dan een doekje van mijn zusje stelen. Die doekjes zijn dan ineens heel veel waard. En dan zijn we ineens in een spookhuis en dan springen de inbrekers met een doekje op een bed. Het klinkt helemaal niet eng, en dat zeg ik zelf ook, maar als ik in bed lig en dat dan droom vind ik het echt eng. Weet iemand wat dit is?
Ik droom vaak over inbrekers, ik vind ze eng en ook in het echt. Ik wil hier graag vanaf, weet iemand hoe ik dat kan doen?
Groetjes Laura

13 jaar geleden

Het bootje betekent de manier hoe jij je tot bepaalde gevoelens ten opzichte van je zelf opstelt, of soms ten opzicht van anderen. Het keerd steeds terug, omdat jij je bewust moet worden van jouw gevoelens in de werkelijkheid IN HET NU, kom met beide benen terug in de werkelijkheid. Je leeft in het verleden aanschouw wat er voor je staat en doe er iets mee, Je hecht te veel waarde aan het voorbije. Soms mag dit maar het moet niet te lang duren. De inbrekers zijn je zelfkanten die inderdaad dat waarop je je aandacht gevestigd hebt willen meenemen, zodat je meer aan je zelf gaat denken. Want je zusje is je rivaal in deze droom die werkt je tegen om het zo even te zeggen is een ook een zelfkant van je . Het spookhuis zijn jouw denkbeelden die nergens opslaan. Ze leven alleen in jouw denkwereld. Daarom vind je het ook niet eng het is illussie. Inbrekers zijn vaak gidsen die jouw aandacht voor iets vragen. LEEF IN HET NU!!! Je moet meer aan je zelfvertrouwen gaan werken.
Groetje