Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nachtmerries van mijn vriendin.

12 jaar geleden

Op verzoek van mijn vriendin verwijderd...


Met vriendelijke groet,
Sander1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Sander.

12 jaar geleden

SANDER, de nachtmerries zijn opgehoopte angsten die door meditaties te verhelpen zijn waardoor je vriendin weer energie gaat krijgen en zich weer kan opladen met nieuwe energie. Gewoon aan meditaties doen. en zich ontladen van de opgehoopte negatieve energie, dat haar futloos maakt. Iedere avond voor het slapen gaan een eindje hardlopen of een stevige wandeling maken. Het is tijd voor een lange strandwandeling met veel wind om uit te waaien en frisse lucht te halen. maak er nu gebruik van. De concentratie kamp zijn ook de opgehoopte energieen die er uit willen , zie striptease,zingen ,dansen duidt allemaal op vrijheid. de oorlog is de onvrede die er innerlijk is omdat er geen balans is. Onder neem actie NU.
gr.1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Lucinda.

12 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord!!! Super!

Kan je mij vertellen hoe dat te werk gaat met dat mediteren?
Geen idee hoe dat proces gaat of werkt....

groeten,
Sander

12 jaar geleden

zo gaat het . rustig ergens zitten , waar je een speld kan horen vallen. oefenen en nog eens oefenen, geduld hebben dan kom je er wel, nogmaals geduld met je zelf a.u.b. als het toch niet lukt kun je een cursus doen het doet wonderen.
groetje


geleide meditatie"Je loopt langs een drukke weg,..... de auto’s razen langs je heen,........ de benzinedamp slaat tegen je aan,....niemand ziet je gaan. ... Je voelt je niet lekker en ... alleen.

Je loopt langs een muur........ en je ziet een poortje....het poortje ziet eruit zoals jijzelf dit wilt. Het is een houten poortje... of een ijzeren poortje... misschien wel een poortje van bloemen... of van kleuren... bedenk het zelf.....

Je opent het poortje en loopt er doorheen,...... je komt in een mooi bos.

Vanaf het poortje loopt een pad.... begroeit met mos... dieper het bos in.

Je loopt over het pad en hoort de stilte in het bos,...... je hoort de vogeltjes fluiten,... een uil roepen...... en een specht kloppen tegen een boom.

Je ruikt de frisheid van het bos..... de geurende planten en kruiden ...je ruikt de heerlijke geur van een citroenstruik..... De geur vult je lichaam,

In de verte hoor je stromend water.......... je loopt erop af. Je waant een pad door het struikgewas.... en plots sta je voor een snel... stromende rivier.

Langs de rivier staan bomen,... je zoekt er een uit ... en loopt ernaar toe.... Voor de boom ligt een prachtig grasveld..... en je hebt een mooi ....uitzicht op de rivier.

Je gaat zitten met je rug tegen de boom..... Je voelt de trilling van het wilde water... door je heen gaan,....het geeft je een gelukkig gevoel.

De zon schijnt door de wolken..... en door het opspattende water.... wordt... een regenboog zichtbaar.

De kleuren vallen een voor een... voor je voeten neer en je voelt ze door je voeten.... je onderbenen,... je heupen,... je buik,... je borst,... je armen,....en je schouders naar je hoofd vloeien. Voel de kleuren in je vloeien,... eerst rood,...............dan oranje...........dan geel,..................dan groen...........dan blauw ........... dan paars .......en als laatste violet.

Je bent nu helemaal gevuld met alle kleuren..... en alle kleuren samen..... vormen wit licht.

Leg je handen.... met de handpalm naar boven, .... open op je benen...

Stuur iets van dit witte licht.... naar mensen die het moeilijk hebben,.. .. het niet meer zien zitten,.....stuur hen ook iets van je liefde.

Stuur iets van dit witte licht,.... naar de mensen die nu in wrede oorlogen ..... vermoord worden,..... hun huis... familie of vrienden verliezen.... in deze nutteloze oorlog. .. Vraag aan alle engelen,.. de Aartsengelen,.. de Vorsten,...de Machten,...de Krachten,.. de Heerschappijen...de Serafijnen,... de Cherubijnen,... de Tronen,... hen bij te staan.... in deze moeilijke tijden. Stuur hen ...iets meer van je liefde.

Stuur iets van dit witte licht,.... naar hen waarop je jaloers bent.... stuur ook hen iets van je liefde.

Stuur iets van het witte licht,.... naar een persoon ...waar je van houdt......

Vraag aan je geleidegids.... of je een kleur mag sturen die deze persoon.. momenteel nodig heeft,... en zie deze kleur... een brug slaan tussen jouw en degene die je liefhebt...... Het geeft jullie beiden een heerlijk.... en dankbaar gevoel. Laat de kleur ... heerlijk ... tussen jullie vloeien.

De persoon bedankt je.... en je verbreekt de brug. Je voelt.....je ontspannen.....en dankbaar,....alle negatieve gevoelens...... zijn weg.

Je staat op en kijkt... nogmaals naar... de regenboog... die... prachtig door de .. waternevel... schijnt.. Je draait je om en loopt terug... naar het bos.

Door het bos... loop je terug... naar het poortje.. De vogels begeleiden je..... een eekhoorntje .. loopt met je mee. Een konijntje... staart je aan, een ree ... huppelt naast je.

Bij het poortje aangekomen.... open je het poortje en stapt er..doorheen. Je bent weer terug in ... de hectische... stad.

Er is.... iets verandert.... of ben jij dat? De drukte raakt je niet.... mensen lachen je toe... je hebt een lekker gevoel....je voelt je gelukkig.

Let wel,..... dit poortje is van jou,.....niemand kan dit poortje openen,....immers jij hebt het bedacht,....alleen jij.

Je kunt hier komen.... wanneer je wilt.... wanneer je je niet lekker voelt...of zomaar... doe wat je wilt...luister naar je zelf.... Weet dat altijd... iemand achter.. dit poortje... klaar staat.. om je te leiden ....op jouw weg.

Kom nu op je eigen tempo terug.


bron google1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Lucinda.

12 jaar geleden

Thanx!!!

Hier kan ik wel wat mee.

groeten,
Sander

12 jaar geleden

Echt wat ermee doen hoor, vandaar de hulp!!
veel licht en liefde.