Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

tovenarij?

music-lover
20 september 2009

ik droomde laatst het volgende:
ik had een date in het stadspark met een jongen waar ik verliefd op was. we hadden het erg leuk, en we hadden een picknick. daarna deden we tikkertje en verstoppertje. toen had hij me bij verstoppertje gevonden onder een grote boom. we lachten, en langzaam kwamen onze lippen naar elkaar toe totdat... BOEM. we hoorden in eens dat iemand zijn naam riep, het was zijn moeder. daarachter stond een meisje van wie ik wist dat zij die jongen ook leuk vond, en zij had een hekel aan mij. die moeder was zo boos op mij, en ze wilde me betoveren. maar hij hield haar tegen. en als straf veranderde ze hem in een eend. en hij moest voor eeuwig rond zwerven, en ik kon hem nooit meer zien.

ik weet niet wat het is, of wat het betekent. maar raar was deze droom zeker wel. heeft iemand een idee wat het kan betekenen???

20 september 2009

je vind de jongen leuk en je wil graag een relatie met hem maar je bent bang voor de gevolgen ervan je denk dat zijn moeder jou niet echt aardig zal vinden en dat anderen (het meisje) het niet willen accepteren ik zou zeggen kijk of je vrienden kan worden met degene die je leuk vind en dan zijn ouder(s) kan ontmoeten als je zeker weet of de ourers je mag dan heb je niks te vrezen en voor de meiden die hem ook leuk vinden zullen het in het begin niet leuk vinden (als je met hem nog een relatie wil dan) na een paar weken vergeten ze het wel