Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

horloge zonder wijzers

zee
12 jaar geleden

Toen we er achterkwamen dat ik zwanger was heeft mijn vriend een prachtig horloge voor me gekocht omdat ik de moeder van zijn kind ben, eigelijk wilde hij deze geven als ik bevallen was. Maar omdat hij niet meer kon wachten heb ik m al voor mijn verjaardag gekregen in april... ik ben nu 21 wkn zwanger

Vannacht heb ik gedroomd dat de wijzertjes van de plaat waren gevallen, ze zaten nog wel achter het glasplaat... ik probeerde ze nog terug op hun plek te schudden maar dat lukte niet, vielen er weer af...heel vreemd... wat zou dat betekenen? Ik vond het maar eng..

12 jaar geleden
Beheerder

Heey,

Ik heb eens zitten denken en ben tot een mogelijke betekenis gekomen, natuurlijk zijn er meer mogelijkheden maar dit is wat ik denk.
Ik heb het idee dat je te ver in de toekomst kijkt door erg veel te plannen en erg veel haast hebt. natuurlijk moet je dingen plannen met je zwangerschap enzo, maar plan alleen de dingen die nodig zijn en ga het je niet drukker maken dan nodig is. Ik zal nog een betekenis opzoeken en die krijg je zeker te horen van me.

Gefeliciteerd nog en ik hoop dat je een goede moeder word.

MvG Feneaux.

12 jaar geleden
Beheerder

heey, dit is wat het woordenboek zegt:

Als je een horloge ziet in je droom, wijst dit erop dat je wat onbezorgder en spontaner mag zijn. Je voelt je kortgehouden en beperkt.

Opzich heeft dit wel met elkaar te maken, alleen het is wat tegenstdijdig. Maar de wijzers vielen er niet voorniks vanaf. Het beste is om alles op je af te laten komen zonder te veel maatregelen te nemen.

MvG Feneaux,1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door feneaux.