Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

HELP dit is eng

13 jaar geleden

Ik heb echt hele rare dromen het begon ooit dat er een soort energie op me afvloog in mijn droom. En die me vanalles aan wou doen. Die vloog naar me toe, het voelde eerst aan als een soort van energiebol. En het leek net of het in me kwam en dat ik de hele kamer door vloog.

Ik weet niet of dit met elkaar verbonden is met wat ik nu wil zeggen.
maar ik heb het gevoel dat dit dezelfde energie was die mij aanviel. Alleen nu veel erger en lichamelijker voor mijn gevoel. ook omdat ik die engergie nu ook echt kon zien het was een meisje.

Maar vandaag had ik dat ik eerst realizeerde dat ik aan het dromen was. Er kwam een meisje op mij af, ik dacht van ik vertrouw haar, ik wilde contact met haar. Maar opeens greep ze me vast en wou ze me de afgrond in trekken. Van mijn hoogslaper. Ik realizeerde dat ik ook echt op mijn hoogslaper lag te slapen. Ik verzette me uit alle macht. Ik probeerde zelfs mijn ogen open te doen en mijn benen te bewegen. Ik had al echt het gevoel dat ik aan het eind van het bed was, dat het me lukte om weer wakker te worden. Op een gegeven moment dacht ik dat ik mijn ogen iets open kon doen. Ik heb al eerder dingen gelezen over mensen die zicht verlamt voelen. En dat hun geest er dan alles aan doet om het lichaam weer op gang te krijgen. Nou zo voelde het bij mij ook. Alleen ik had er dat enge meisje bij.Het leek wel een demoon ofzo. JA ECHT VAAG. En toen ik echt mijn ogen open deed. Toen het me eindelijk lukte lag ik nog precies op dezelfde plek als eerst. Doet mijn hart dan raar ofzo als ik het gevoel heb dat mijn geest mij echt verlaat? Waar komt dit door?Of is het gewoon iets bovennatuurlijks, of is het iets anders. Weet jij het?

maffe dromen koning
13 jaar geleden

dat meisje kan een verzinsel zijn of iemandt die je uit het echte leven kent
dat van die hoogslaper dat zal wel een hallucinatie zijn dat is als je half slaapt dan ga je hallucineren
vandaar dan ook dat je de hoogslaper herkende en dat je bang was om eruit te vallen

je verzet je met alle macht omdat het tegen jou verstand is om jezelf pijn tedoen

de droom is volgens mij veroorzaakt door intensief iets te doen [urenlang met te weinig pauze]
of door stress