Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kind verdoofd en ontvoerd!

13 jaar geleden

Hallo,

Dit is mijn eerste forumbericht. Ik heb vanacht een echte rotdroom gehad.
Ik was met een van mijn kinderen boodschappen aan het doen bij de supermarkt. Kind zit in videohoek tv te kijken, terwijl ik boodschappen doe.
Dan komt er een vrij gedetailleerd beeld, waar mijn maag van omdraait; er komt een vrouw bij mijn kind, terwijl ik aan de andere kant van de winkel loop.
Deze vrouw heeft een zakdoek met een verdovend middel erin (ether of zoiets). Ze zegt tegen mijn kind dat ze haar de neus even schoon wil maken en die laat dat in al haar onwetendheid toe. Vervolgens wordt ze dus bedwelmd. De vrouw neemt haar op de arm mee en loopt bij de kassa door, terwijl ze tegen de mensen in de rij zegt dat haar kind zo moe is, dat het in slaap gevallen is. Niemand heeft dus enige argwaan. Vervolgens is de vrouw met mijn kind weg en kom ik bij de videohoek, kind weg.........

Dan eindigt mijn droom en schrik ik wakker met een beroerd gevoel. Ik wil niet eens denken wat er daarna allemaal met mijn kind kan gebeuren. Ik vind het een verschrikkelijke droom en wil dit ook niet meer dromen. Kan iemand mij misschien uitleggen wat de betekenis kan zijn van deze nachtmerrie? Mogelijk slaap ik dan weer wat rustiger.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groet,

Wolly74