Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

nachtmerrie die veranderd in een droom

lientjeee
13 jaar geleden

Ik zou eerst even wat vertellen over hoe en wat. Het is nu ongeveer paar weken uit met mijn vriend, heb het er nog wel moeilijk mee. en vaak droom ik dat we aan het zoenen zijn. Dat is dan het enige wat ik kan onthouden. Maar nu heb ik afgelopen week 1 droom gehad, die toch wel dagen lang in mijn hoofd blijft dwalen, vandaar dat ik wel is zou willen weten wat het zou kunnen betekenen.

ik was in een huis,( dat was het huis van mijn oude oppasadres waar ik 2 jaar geleden heb opgepast.) ik snapte niet wat ik daar deed en ik stond in mij eentje in de woonkamer, beetje om me heen te kijken. Op een gegeven moment wou ik wat te drinken pakken en liep ik naar de gang, en was opeens in een heel groot gebouw en stond daar in de gang samen met nog iemand, maar met iemand die ik in mijn droom wel kende maar in het echt ken ik die niet. We liepen door de gang, en er komt een man aangelopen met een overdreven grote rode tas. we vroegen aan de man waar de uitgang was, want we wouden graag naar buiten. Maar de man vertelde ons dat we door allerlei gangen moesten lopen en dat er op elke hoek een paar honden zouden staan die je tegen zouden houden, maar je moest proberen om er langs te komen. En als het niet lukt moesten we weer opnieuw beginnen, Zo gezegt zo gedaan. We kwamen bij een hoek en daar stonden een paar honden, en we konden er gewoon makkelijk langs lopen ze deden niks. Later noge en hoek waar we ook gewoon langs konden lopen. Maar toen bij de volgende hoek liepen we ook voorbij maar ze gingen ons achterna lopen, en de honden die blafte dat we terug moesten naar het begin. Zo hebben we paar keer geprobeerd om bij de uitgang te komen maar het was niet gelukt. OP een gegeven mmoment ben ik nog steeds in dat gebouw ook in een gang maar die gang was een gang van een uitgaansgelegenheid waar ik emt mijn ex altijd heen ging. En opeens zie ik de vriend van mijn ex, ik zeg hem gedag, en zie dat achterhem mijn ex loopt, Me ex pakt me vast(liefdevol) en neemt me mee naar de wc, hij gaat tegen de muur staan en ik tegenover hem, en pakt mijn handen vast, en probeert wat te zeggen maar kan niet uit zijn woorden komen, hij zegt : ik zeg maar niks, en hij zoent me innig, er ging een lading gevoelens over me heen zoveel had ik nog nooit voor hem gevoeld.. en toen werd ik wakker, in mijn droom vond ik het fijn maar toen ik wakker werd, dacht ik waarom moet ik daar nouw eer over dromen?? ik zou nu graag willenw eten, wat dit betekent die droom is echt heel raar...

13 jaar geleden

Ik ga het zo simpel mogelijk zeggen.

Je geeft nog om hem en hoopt dat het nog goed komt.
het feit dat je niet bij de uigang komt maar telkens weer bij het begin is omdat ook al probeer je verder te gaan en hem te vergeten toch nog door hoop dat het goed komt weer bij het begin uit.

Dennis PD

lientjeee
13 jaar geleden

klopt helemaal...
ik wil hem vergeten, maar toch blijft er nog die hoop dat we weer bij elkaar komen, maar ik vind het zo vreemd dat ik in 1 keer in die andere gang was en hij daar ook was,.. en dat hij em toen begon te zoenen. Maarja dat zou dan wel betekenen dat ik nog om hem geef..