Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemde vervelende droom

inge76
12 jaar geleden

Ik droomde vannacht dat mijn schoonmoeder op mijn rug duwde en dit een heel vervelend gevoel te weeg bracht. Ze bleef dit maar doen tot het gevoel zo ondraagelijk werd dat ik wakker werd. Toen ik wakker werd voelde ik me erg angstig en leek het nog even of ik dat gevoel in mijn rug nog bleef voelen. Er ging wel een verhaal vooraf aan het duwen tegen mijn rug maar dat herinner ik me niet echt.


Wat betekent dit?

12 jaar geleden

Beste Inge76,
Mischien is deze droom omdat je het gevoel heb of weet dat je schoonmoeder achter je rug om over je roddeld of iets in die richting

Dennis PD

peitje
12 jaar geleden

JE HEBT EEN GROTE ANGST

12 jaar geleden

Hoi Inge.


De schoonmoeder kan in de droom de vervanger zijn voor de eigen moeder, maar ook de kwade vrouw die nooit tevreden over ons is. Dromen we over een kwade schoonmoeder dan hebben we in het waakbestaan mogelijk problemen in de familie. De schoonmoeder kan ons in de droom ook raad geven.

De rug is een van de kwetsbaarste gedeelten van ons lichaam. Juist omdat we er geen zicht op hebben en al onze zenuwbanen door de rug lopen. We zijn in de rug makkelijk aan te vallen. De rug is ook het symbool van strekte en zwakte.

Ik denk dat je god op je zelf moet passen en kijk wat er in je familie gebeurd.

Groeten H@ns.