Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geen contact

Evie
13 jaar geleden

Hallo allemaal,
Ik heb een hele rare droom gehad wat mij wel behoorlijk aan het denken zet wat het zou kunnen beteken. Ik droom altijd heel veel en vaak en hele rare dingen maar dit heeft me erg geraakt!

Ik droomde dat ik ergens in een soort van oerwoud achtige bos was samen met mijn vriend. Ik kan me niet meer goed herinneren wat we daar deden maar ik dacht dat we daar ergens in een huisje zouden zitten voor een paar dagen op vakantie.
Ineens krijgen mijn vriend en ik hele erge ruzie waardoor mijn vriend echt super boos word en kwaad weg loopt.
Ik probeer hem allemaal nog te smeken niet weg te gaan maar hij loopt gewoon door. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen en raak heel erg in paniek.
Dan zit ik ergens bij iemand thuis samen met mijn moeder.. we zijn daar op visite.. maar ik zit steeds met mijn gedachten bij mijn vriend..ik denk bij me zelf: Is het nu over of kan het nog goed komen???
Ik heb van alles geprobeerd om contact te krijgen met hem maar steeds is dat misslukt.
Dus ik loop naar de gang en stuur hem een smsje.. althans dat is wat ik wil proberen..
Alleen flipt mijn telefoon heel erg..Hierdoor kan ik niet type wat ik wil type en kan ik dus weer geen contact krijgen met mijn vriend..
Ik stort in elkaar en begin hard te huilen...
daarna word ik wakker..

Wie kan mij vertellen wat deze droom wil zeggen???

Alvast bedankt!

13 jaar geleden

beste evie. weet elke droom heeft n betekenis. leuke of minder leuke. wat je beschrijft als jou droom das net wat te weinig om er wat mee te kunnen doen. daar zou ik meer antwoorden voor moeten hebben
ik weet wat dromen zijn heb er zelf ook genoeg gehad en wist er geen raad mee tot dat ik er verder mee aan de slag ging.he veel gelezen en maar vragen stellen aan de goede personen.heb er nu mn rust ingevonden dus overal is n antwoord op. hoop weer gauw wat van je te horen groetjes wilma.