Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Als een film

11 jaar geleden

Ik heb vannacht een droom gehad, en ik denk dat het een nachtmerrie was, omdat ik bijna zeker ben dat ik huilend wakker ben geschrokken, maar daarna weer verder ben gegaan in die droom..

Het ging over zombies, een soort van, alle mensen hadden een soort zombie achtige ziekte, ze wilden mensen opeten/aanvallen. Maar ik had het niet, ik was immuun voor de beten, terwijl als andere gebeten werden, zij meteen ook in een zombie veranderden. Ik had een soort tegengif gemaakt, het zat in een soort plantenspuit en daarmee redde ik sommige zombies, ik spoot het op de en dan veranderden ze terug in mensen, en dan moest ik ze zo snel mogelijk veilig zien te krijgen om te zorgen dat ze niet weer gebeten werden. Uiteindelijk was ik in een soort school of kerkgebouw, ik had een groepje verzameld van ongeveer 7 mensen die nu weer normaal waren, en we moesten ergens komen waar de zombies niet konden komen. Er was toen een soort kamer, met een vliering erboven, waar je alleen met een ladder kon komen. Het was een hele rare ladder, heel erg dun, en inklapbaar, maar we klommen erop, en toen waren we veilig, terwijl de zombies onder ons verzamelden..

Daarna is het een beetje vaag, ik weet niet meer goed wat er gebeurde, maar wel dat ik toen ineens alleen nog maar jongens zombies in mensen wilde veranderen en geen meisjes meer, dat ik alleen jongens wilde om een soort leger te maken.. En ik weet dat er een paar mensen van de ladder naar beneden waren gevallen..

De mensen in die droom waren gewoon onbekende mensen, ik heb geeneen gezicht herkend.. Ik snap niet veel van deze droom, ik heb geen zombie films gekeken in maanden, dus daar kan het niet vandaan komen.. Iemand een idee?