Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Necrofilie - nachtmerrie

Linda1984
29 maart 2009

Hallo
Ik ben hier nog nooit op het forum geweest, maar ik wilde mijn droom even kwijt. Ik kan nergens vinden wat het betekend, en het heeft echt indruk op me gemaakt.
Normaal droom ik nooit over gruwelijke dingen, maar deze keer dus wel.

Ik was samen met een groep mensen, ongeveer 5 personen (voelde als een groep). Ik zag ze niet duidelijk, maar ik wist (zoals je wel vaker dingen zomaar weet in je droom) dat het een soort politie-team was. We vielen een huis binnen (wat ik daarbij moest, weet ik niet, ik zit niet bij de politie o.i.d.).
We keken in alle kamers, zoals de politie dat ook in TV series doet, elke kamer checken, en dan roepen dat het veilig was.
Onze aandacht werd getrokken door geluiden uit een kamer, achter in het huis. Het was rochelend gehoest, klonk echt weerzinwekkend.
We gingen daar naartoe, en de deur was al open. In de kamer stond een bed, 2 persoons. Op het bed was een man, met verwilderd haar bezig met seks (gewoon op en neer gaan). Daarbij hoeste hij echt in het gezicht van zijn "bedpartner". Voor 1 seconde dacht ik dat zijn bedpartner zo hoestte, maar binnen een miliseconde kwam ik er achter dat het een lijk was. Het was een grijs lichaam, zwart aan het worden, echt verschrikkelijk. Aan de reacties van de politiemensen om me heen, begreep ik dat het erg moest stinken, en dat de man daarom zo lag te hoesten (kokhalzen boven het gezicht, door de stank). Ikzelf was me niet bewust van een geur (maar dat heb ik weleens ergens gelezen, je wéét meestal wel dat iets stinkt, maar in je droom is dat mechanisme uitgeschakeld).
De man die het lijk mishandelde schrok op van onze aanwezigheid, en keek ons verwilderd aan. Daarna gaf hij het lijk een kus op de mond, en begon weer heel erg te hoesten en gorgelen. De politiemensen schreeuwden iets naar hem, en hij zei dat ze (het lijk) nog een beurt te goed had. Hij versleepte "haar" wat verder op het bed en begon gewoon weer door te gaan met seks. Daarna was de droom voorbij.
Het gekke is, dat ik zijn kruis zag, toen hij opschrok en haar versleepte, maar dat ik daar een blanco stuk zag, geen penis, geen erectie... NIKS.

Ik heb nog nooit zo'n ranzige, zieke en weerzinwekkende droom gehad. Ik ben echt panisch voor lijken.
Ik begin echt aan mezelf te twijfelen... waar in vredesnaam komt deze zieke gedachte vandaan.

Misschien weet niemand wat deze droom betekende, en als iemand wél een uitleg had...misschien wil ik het dan niet eens weten hahahaha!!
Ik moest het gewoon even kwijt, het was allemaal zo gruwelijk, gedetailleerd en gewoon vies en eng...

Groetjes Lin

JJ
31 maart 2009

Necrofillie is eigenlijk de drang van iemand om volledige controle te hebben. Deze mensen voelen zich seksueel aangetrokken tot lijken, en dat is een vreselijke stoornis. In jouw droom heeft het natuurlijk niet te maken met het feit dat je van lijken houdt, maar ik denk dat er iemand in je leven is die een heel erg vervelende rol zou kunnen gaan spelen.
Deze persoon is misschien materialistisch ingesteld (De man in je droom gaat door met wat hij wil, zonder op de anderen te letten. M.a.w. het kan hem niet schelen wat een ander denkt). Misschien een doem-denker, waar je gehecht aan raakt. In ieder geval zal die persoon heel erg veel negatieve invloed op je uitoefenen, bewust of onbewust. Dat het politiecorps niet in actie komt is misschien machteloosheid. Iedereen kan zien (open deuren) dat er iets vreselijks aan de hand is, of in ieder geval dat er iets niet klopt. Maar niemand heeft er oog voor.
Het is belangrijk dat, als dit werkelijk zo blijkt te zijn, je hulp zoekt bij goede vrienden. Wordt niet afstandelijk, maar stel jezelf ook niet teveel open de komende tijd, want ik denk dat dat ervoor zorgt dat je in aanraking gaat komen met deze figuur. Het is belangrijk dat je jezelf blijft en je eigen doelen nastreeft. Probeer niet afankelijk te worden/zijn de komende tijd.

Misschien dat een volgende droom je vertelt wanneer het voorbij is.
Veel sterkte!

pietje bell
18 januari 2010

ik kan me vergissen maar volgens mij zou ik die persoon kunnen voorstellen, zou je me misschien meer info kunnen geven of wanneer en waar die droom plaatsvond.
het klinkt misschien raar maar ook zou ik je graaag ontmoeten, gewoon omdat dit een heel normaal onderwerp is maar graag dieper op in zou willen gaan met jou hihi

kuskus jan

Thanathos
21 maart 2010

Sex met lijken is het geilste wat er is. Niets is zo lekker als een pas gestorven vrouw met grote, volle borsten en een zachte, al enigzins naar dood ruikende vagina.
Ik wou dat ik zulke dromen had. Aangezien mijn ziel zwart als de dood is en ik perversiteiten boven alles aanbid en verafgod, is dit verhaaltje van je een zoete fluistering in mijn oor.
Droom lekker verder Lin en laat mij deelgenoot worden van jou lijden, jou zalig lijden.....

nath
30 maart 2010

HI allemaal,

Ik voeg me hier even tussen maar voor een hele andere reden.

Tanatosh,

Wat jij hier uitspreekt vind ik heel ongepast, echt wel. Dat jijzelf die ziekelijke verlangen hebt is jouw probleem hoor, misschien een groot probleem of een noodkreet naar aandacht?
Je begrijpt toch dat je hiermee iemand serieus kan kwetsen en als je zelf geen verstand hebt van dromen te analyseren laat die mensen dan gewoon gerust. Dit is duidelijk geen obsessie, en denk niet dat Linda hier erg baat mee heeft.

Vind het vreselijk dat ziekelijke mensen zoals jij toegang krijgen om zomaar hier een antwoord op te geven!

NecroBoy
9 juni 2010

Ik heb ook eens zo,n droom gehad... Alleen droomde ik dat ik het met een lijk deed ik vertelde dit aan vrienden die me gelijk uitlachte en me een nieuwe naam gaven necroboy maar ik weet uiteindelijk hoe ik die droom kreeg ik ben niet bepaald het type dat een snel een relatie aan gaat doordat ik bamg voor verplichtingen ben. Ik zag er een stukje over op het net wat mensen met hetzelfde probleem misschien kan helpen [www.nrcnext.nl]

Dokterandus stephens
11 april 2011

beste figuur

voortaan de suikerpot pakken en niet de LSD pot

xx-sjes een vriend

dreamcather
11 juni 2012

Man, hoe kiezig kan je zijn dat dit je wilste droom is..?
ze zouden je moeten oppakken en de cel in doen! vreselijke gedachten zijn dat!

Mvv"er
24 juni 2012

Als je dit soort gedachten hebt ben je ziek,alleen al uit respect voor de overledene.

Sterkte en ik hoop dat je dit nooit meer hoeft te dromen!!

NECROSEXER
16 november 2012

ik hou er ook van om lijken te neuken als ze pas dood zijn en nog wat soepel is het net of je iemand neukt in haar of zijn slaap wa is daar verkeert aan ieder zijn zin vind ik en da moeten jullie aanvaarden en een lijk neuken is bij mijn weten niet strafbaar laat ons necro s met rust we voelen ons goed met wa we doen met lijken te knuffelen en er lekker sex mee te hebben vergelijk het maar als een opblaassex pop oke