Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dode kuikentjes in prullebak

15 jaar geleden

ik had laatst een gekke droom over dode kuikentjes in een prullebak, maar er staat hier geen betekenis over een prullebak, dus iemand anders die weet wat het betekend?
mijn droom was gewoon in iemand zijn kamer, waar in een bureau en prullebak naast elkaar stonden, op het bureau lagen allemaal onthoofde kuikentje, en in de prullebak daarnaast lagen de lichaampjes.
dus ik hoop dat iemand er wat meer over kan zeggen .

alvast bedankt ;d

15 jaar geleden

Hoi GG

Het weggooien van afval (prullemand) staat symbool voor het verlangen zich geestelijk te bevrijden. Soms maakt het ons duidelijk dat we achteloos iets hebben weggedaan dat men mogelijk weer terugkrijgt. Dit kan ook een tweede kans betekenen in een relatie of een carrière. Ziet men in de droom afval liggen, dan wil men waarschijnlijk hinderlijke gedachten uit het geheugen wissen. Ruimen we in de droom afval op dan hebben we een psychisch probleem dat mogelijk allang bestaat en waar we nu eindelijk eens mee af moeten rekenen.

Dus probeer je hoofd er bij te houden met wat je doet en niet leven als een kip zonder kop, in dit ge val waren het nog maar kuikens. Kijk maar of je erwat mee kan.

Groeten H@ns.

15 jaar geleden

dankje wel voor je reactie

groetjes