Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn rare droom waar ik graag uitleg over wil

15 jaar geleden

Heey,
ik heb laatst een droom gehad.
En vroeg me af of iemand mij kan vertelle waarom ik dit heb gedroomd en wat het betekent?
Nou kijk.
Ik heb op dit moment ook een vriend maar zo volgde mijn droom.
ik droomde dat ik heel lang met me vriend ging en opeens na een tijd vertelde hij mij datie over 3 weke met een meisje ging trouwe. zomaar uit t niets.
Ik schrok natuurlijk heel erg dus ik snapte het niet en hij heeft het me niet uitgelegd maar vroeg wel of ik ook kon komen op de feeste er voor en de bruiloft zelf.
Maar ik was er ook pas net achtergekomen in me droom dat ik zwanger van hem was maar ik kon het hem niet vertelle omdat hij toch over een paar weekjes met een ander meisje ging trouwens. Dus de weken gingen voorbij. Hij kwam nog wel bij me langs enzo en gaf mij het gevoel dat hij alleen bij mij wou blijven maar toch bleef hij zegge dat de bruiloft gewoon door ging, dus ik was naar dat feest gegaan waar alle vrienden en familie bij een waren gekomen. En het meisje die met me vriend zou trouwen kwam spontaan naar me toe en vertelde me hoe geweldig ze alles vond. en iedereen keek me raar aan van wat ik daar deed ( de vrienden en familie van dat meisje ) en de vrienden vn me vriend vonden het maar raar dat hij met dat meisje ging trouwen. dus ik kon het niet meer aan en rende van dat feest weg belande in tranen. En belde een vriend van me op of hij me kon ophalen. Me vriend kwam achter me aan rennen. En vroeg wat er was ik begon tegen hem te schreeuwen en te huilen dat ik het niet kon aan zien en dat ik van hem houd enzo. en toen kwam die vriend vn mij stapte ik in zijn auto hij begon tegen me vriend te schreeuwen met dat hij gek was en dat ik zwanger van hem was maar dat wist hij niet dus hij stond erbij stil. En later zei ik tegen hem dat hij mij na de bruiloft niet meer hoeft te zien en ze kind ook niet meer, Dus ik was naar de bruiloft gegaan en toen ze mekaar het ja woord moesten zeggen zei hij nee en kwam hij naar mij toe lopen dat hij het allemaal niet zo wil en hij met mij wil zijn en het kind ent oen werd ik wakker.. maar ik vind het zo'n rare droom en heb echt geen idee waarom ik dit heb gedroom dus wil wel uitleg er over en de betekenis..


hoop dt iemand erop kan reagere en alvast bedankt..

Adviesgever
15 jaar geleden

ik denk dat omdat jij vecht voor iets dat je waardering terugkrijgt.
de vriend die je hielp zal een erg belangrijk persoon zijn die in alle slechte tijden voor je klaar staat.
nogmaals ik ben geen expert maar dit is wat ik denk

Adviesgever.