Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Huperharde geluiden en Supergrote zwart ballen!?

Thomas
27 januari 2009

Ik had vroeger een nachtmerrie. zowat elke week dezelfde. het ging over een soort hele grote kamer met mij erin. toen kwamen er supergrote (tot aan het plafond) zwarte ballen. wel een stuk of 13. ze rolden door de kamer heen en waren 8x zo groot als mij. al 2 van die ballen tegen elkaar aankwamen hoorde je superhard gebonk! dat het zelfs pijn aan je oren deed! in mijn droom bewoog ik niet en keek alleen maar. elke keer als dat gebonk kwam schrok ik wakker. en hoorde het gebonk soms zelfs nog. ik was toen heel bang (k wa 7 jaar ofzo) weet iemand wat dit te betekenen heeft? waarom ik het zowat elke week kreeg? heeft het te maken waar je in het huis slaapt of gwn door iets wat ik vroeger deed en nu niet meer? kortom wat betekend mijn droom/nachtmerrie

thomas

31 januari 2009

Ik zou het ook niet weten Helaas, maar ik heb vroeger ook een soortgelijke droom gehad, meestal was ik dan ziek..

dan droomde ik over een grote bal die over een dun randje moest rollen en dat ging altijd heel goed maar zodra de bal een beetje scheef ging en leek van het randje af te vallen kreeg ik een gevoel van onmacht en narigheid voelde gewoon niet goed meestal werd ik dan ook wakker..

heel vaag.. ben benieuwd wat het inhoudt..

xxkim

Nicole
7 februari 2009

Ik had toen ik klein was een soortgelijke droom. Ik keek van bovenaf in een donkere kamer neer en zag een punaise ofzo op de grond liggen.. Een groot 'ding' kwam daar dan telkens op terecht. Dit droomde ik ook elke nacht/week. Of ik zag een zwart beeld waar allemaal gekleurde strepen doorheen gingen. Toen werd ik telkens bezweet en huilend wakker. Maar het rare is dat mijn broer -toen hij op die kamer sliep- dezelfde soort dromen had.

Ik heb wel eens gehoord dat er dan een bron ofzoiets onder het huis zit en dat je daardoor zulke dromen krijgt. Of dit waar is weet ik niet!

Sofia
3 mei 2009

Toen ik klein was droomde ik steeds weer dat ik mij in een kamer bevond met een veer en een heel zware grote bal. Ik kon ze altijd voelen, ik voelde de kracht van de grote bal en de tedere breekbaarheid van de veer. Het maakte me gek als ik ze op dezelfde moment zag. Het leek alsof de bal me ging pletten met de grond en alsof de veer onbereikbaar was.
Het blijft me een raadsel wat deze droom betekent maar ben wel zeer benieuwd.
Groetjes

5 mei 2009

ik had vroeger een droom dat ik een witte ruimte zag. ik zie opeens mijzelf daar staan maar ik beging helemaal gek te doen en raar te bewegen ( dat zie ik mezelf doen ik doe helemaal niets maar mijzelf daarvoor doet het ) opeens hoor ik geschreeuw in mijn oor eerst zacht... dan HARD. 3 X ofzo.
Daarna kom ik een een gymzaal. Het lijkt alsof die gymzaal heel lang en laag is. overal zijn grote rotsen. maar die vlogen. ik moest ze vermijden en toen liep de droomuit. Dit gebeurte 3 jaar ofzo. ik was 4
weet iemand iets hierover???

kirelier
7 mei 2009

hoi,

dit soort dromen worden vaak koortsdromen genoemd omdat je vaak ziek bent of wordt wanneer je deze droom hebt ik droom ook dan over een kamer met grote gekleurde ballen maar iemand anders die ik ken die droomt over hele grote hoeden. waar ik zelf geen last van had was raar geluid maar wel een schommelgevoel niet van misselijkheid maar meer alsof je de hele dag hebt geschaatst en 's avonds in bed ligt en nog steeds het idee hebt dat je schaatst.. maar dit hebben de meeste als we wat jonger zijn..

groetjes