Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over de dood

Lindsay
26 januari 2009

Hoi,

Ik droom de laatste tijd vaak over de dood. Ik droom dan dat er zowel mensen in mijn omgeving, als onbekenden dood gaan. Het is dan de bedoeling in mijn dromen dat ik ook dood ga, maar dat gebeurt dan uiteindelijk niet. Ik zal een voorbeeld geven:

Ik droomde dat een van mijn beste vriendinnen kanker had. Ze lag op sterven. Ik en een andere vriendin van ons, zochten tattoo's uit, ter herinnering aan haar. Ik had bijvoorbeeld een tatoo uitgezocht met een ster, met middenin de letter 'D' (begint haar voornaam mee). Telkens zat ik te twijfelen of ik de tattoo wel wilde zetten, terwijl mijn andere vriendin daar niet over leek te twijfelen. Ik maakte kenbaar aan mijn ouders dat ik de tattoo wilde zetten, en zij vonden het geen goed en een raar idee.

Mijn tweede droom:
Ik droomde dat ik met twee collega's een louche zaak runde. Ik weet niet precies wat we daar deden of verkochten, maar helemaal zuiver was het in ieder geval niet. Ineens stond ik in een badkamer, bij een badkuip. Ik was daar samen met een onbekend meisje met donker haar, een wit gezicht en een witte jurk. In mijn droom kende ik haar blijkbaar vaag. Ze had zichzelf opgehangen aan de douchekop. Het was 'de bedoeling' dat ik ook zou sterven, maar dit was uiteindelijk niet gebeurd.

Bij beide dromen werd ik wakker met een heel naar gevoel! Ik vraag me af wat deze dromen kunnen betekenen. Bedankt alvast!

Groetjes Lindsay

selly
24 februari 2009

hallo,

Ik droomde laatst over een meisje dat zelfmoord heeft gepleegt, ik was met mn hele familie aan het barbequen op een soort van dak (van een flat of zo) en toen zag ik dat meisje rennen richting de rand van de dak en toen opeens sprong ze!!

Wat kan dit betekenen?????
Help me!! ik zit er echt mee...............