Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vluchten

SebChan
13 jaar geleden

Hallo,

Ik droom vaak dat er iemand naast het bed staat en dat me wil aanvallen.
maar weet niet wat het is en kan het ook niet zien, maar blijkbaar wel kwaadaardig...

ook schiet ik vaak dan op de vlucht. ga als een gek het bed uit, probeer het licht aan te doen, wat ik vaak niet kan vinden... overloop op, licht aan en dan terug naar de slaapkamer, licht aan doen... en dan wordt ik wakker. (dit hoor ik van mijn vrouw)

weet iemand wat dit kan betekenen??


mijn vrouw heeft vaak dromen over spinnen die vanaf het plafon aan een draadje naar beneden komen! dit zijn er vaak tientallen... wat betekend dit???

We horen graag iets!!

Groetjes

13 jaar geleden

hallo schrik niet !dit advies is goed bedoeld om te helpen. maar probeer dit te doen.

Het is voor je van belang dat je in deze droom als die persoon weer voor je bed staat aan hem of haar vraagt wie hij of zij is en wat hij of zij komt doen.
wat zeer belangrijk is andwoord nooit terug en reageer nooit op een bevel van die persoon blijf gewoon in je bed liggen. Blijf in je bed liggen!!!!
Het klinkt raar maar je moet het echt doen, zo kom je er achter wat het allemaal betekend.
Het kan namelijk iemand van familie zijn die je iets wil vertellen, maar ook je verleden, toekomst,heden. of een vreemde.

Als er spinnen aan een draad in je droom naar benenden komen wil dat zeggen dat je angst is. is je vrouw bang van spinnen?
Je moet dus je angsten over winnen, in het echte leven.

Wat voor jullie goed is! is om elke dag,een soort dagboek bijhouden. of met steek woorden ! op schrijven wat je hebt gedroomd!
Dit moet je een maand of ander half doen en kijken of er verschil zit in je dromen, of er voor uitgang zit in de dromen.
hieruit kun je leren wat er bijvoorbeeld opgelost moet worden. en wat je kunt verbeteren aan je zelf of relatie met elkaar en met familie.
Ik kan jullie niet de hele oplossing voor deze dromen geven.
Het kan namelijk van alles wezen.
Maar als je ee ndagboek bij gaat houden, moet er van zelf een antwoord op komen.

Heel veel succes narjam polk