Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over spiraal en baarmoeder eruit.

hoi
15 jaar geleden

Hai,

Ik heb een droom gehad die me niet los laat. Ik haalde mijn spiraal eruit en trok zo gelijk mijn hele baarmoeder eruit. En ik had een paniekaanval dat ik naar de dokter moest. Het spiraal was ook heel groot en van ijzer en eromheen zat dus mijn baarmoeder.

Ik ben heel erg benieuwd wat dit betekend. Kan iemand me hiermee helpen.

15 jaar geleden

Hallo,
De vorm van het spiraal (in het algemeen) verwijst naar de evolutie, je eigen weg, naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij jou zit het spiraal in je baarmoeder. Ik denk dus dat je droom duidelijk wil maken dat je via je baarmoeder bij je eigen weg komt. Je baarmoeder is het symbool voor vrouwelijkheid, moederschap, ontvankelijkheid. Het zijn kwaliteiten waar je eens naar zou moeten kijken, daarom komt je baarmoeder uit je lichaam. Maar je raakt in paniek van de confrontatie met jouw vrouwelijkheid en moet naar de dokter, het symbool van de genezer, van hulpverlening. Je droom maakt dus duidelijk dat je een beetje hulp van buiten nodig hebt bij het kijken naar je vrouwelijke eigenschappen. Het spiraal is van ijzer, waaruit ik opmaak dat in jouw vrouwelijkheid wel een grote, krachtige energie zit.

hoi
15 jaar geleden

Hallo dromencoach, dus het heeft niets mee te maken dat ik bijvoorbeeld onvruchtbaar ben en dat ik geen kinderen meer kan krijgen. Want ik ben ook onlangs uitelkaar. en ik heb al 2 kinderen.

15 jaar geleden

Dat zou ik niet zo snel uit je droom opmaken. Gezien het feit dat je partner en jij net uit elkaar zijn, denk ik dat je droom daar naar verwijst. Vermoedelijk zit er pijn opgeslagen op de plek van je seksualiteit. Het is de plaats waar je lichaam problemen 'onthoudt' met mensen die seksueel iets van jou willen, of van jouw verlangen naar anderen. Als je daar eens naar zou kijken, komt er een sterke energie vrij, volgens de droom.