Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Computerchips in mensen

A
1 juni 2018

Hoi!

Ik had vandaag een hele rare droom; Ik ging op vakantie met mijn moeder en een vriendin. Die vriendin en ik gingen alvast richting de luchthaven en wachtten mijn moeder daar op. Zij kwam net op tijd en we moesten erg haasten. Terwijl zij haar bagage incheckte ging ik alvast verder kijken welke kant we op moesten. Ik loop dus alleen verder en loop een gang in die helemaal leeg is. Het volgende wat ik weet is dat ik wakker word in een soort houten hutje midden in het bos. Het raam staat open en het waait hard, het is pikkedonker. Beneden hoor ik stemmen en zie ik licht, dus ik loop erop af. Beneden staan een aantal mensen die ik nog nooit heb gezien en op tafel ligt een meisje die ik ver herken van de middelbare school. Zij reageert op geen enkele prikkel, lacht af en toe een beetje bezeten. Opeens springt ze op en valt ze een van de personen aan. De persoon vindt het nodig om haar te vermoorden. Een ander komt op het idee om haar hoofd in tweeën te splijten. Hieruit blijkt dat zij van binnen een grote computerchip is. In de ruimte zijn ook levende teddyberen. Een van hen begint uit het niets ook mensen aan te vallen, hem volgt hetzelfde lot als het eerste meisje en ook hij blijkt een computerchip in zijn hoofd te hebben. We komen erachter dat het eerste teken van de aanval een soort kleurentornado in het rechteroog is. Hierdoor kunnen we het gevaar eerder herkennen.

Opeens gaat er een TV aan in de ruimte en zien we een onbekend persoon, zonder dat wij het merken, chips in ons plaatsen. Vervolgens luidt de boodschap dat we allemaal zullen sterven als we de chip er niet uitkrijgen. We proberen allemaal de chip te verwijderen, maar tevergeefs.

Het gekke is dat ik niet bang was in de droom, alleen verward. Ik vertelde de droom aan een vriendin van me en zij zei dat ze een soortgelijke droom deze week heeft gehad. Dit vind ik super raar en ik vraag me af wat de droom betekent.

Groetjes.

1 juni 2018
Beheerder

Vliegen is zoiets als ten hemel varen.
Dat kan naar de andere wereld zijn, maar ook zweven betekenen.
Een vliegtuig bestuur je niet zelf.
Verder is het net als de trein. de bus, een lift een collectief voertuig waarin je geen kant op kunt. (tunnel-blik)
Maar dan kom je plots in het bos dat het onbewuste voorstelt.
Het meisje heeft geen gevoelens het is een soort computer wat, wel iets zegt over jouw gevoelens.
Het is een technocratisch product op de ontleedtafel. (analyse?)
Beren vallen misschien aan omdat hun jong bedreigt wordt?
Beren stellen eigenschappen voor die nog in hoge mate in de dierlijke sfeer verkeren. Dus niet in het ego zijn opgenomen.

Helaas bestaan er grote plannen om de hele wereld te chippen en alles en iedereen op de voet te volgen.
Het is te gek voor woorden en hoe paranoïde of tiranniek moeten ze niet zijn als alle vrijheid aan banden moet worden gelegd.
Maar de kudde zal het zich wel laten aanpraten omdat het zo handig of veilig is.
Grote gevaren schuilen in de mogelijkheden van die chip. Je wilt het niet weten wat daarmee in de toekomst kan.
Met een druk op een knopje of afstand te elimineren of te dirigeren.
Chips in het hoofd zijn ook al in de maak. Je moet er niet aan denken.

Het gespleten hoofd doet denken aan schizofrenie. Het delen hier van linker en rechterhersenhelft.
Een luguber geheel. Het is immers de bedoeling om tot een heling te komen van juist die gespletenheid van gevoel en verstand.
Het is dus niet ongewoon dat de dieren en het meisje woedend reageren. Zou je denk ik zelf ook toen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 1 juni 2018 door Sheherazade.

Technology Engineer
16 juni 2018

Hoi, veel mensen hebben wat we Technology Related Anger noemen. Je ziet het op websites zoals Facebook, Youtube, maar ook op nieuws-sites. Laat ik het zo zeggen, door de technologie weten veel mensen niet meer dat er echte mensen achter de poppetjes en nicknames op hun beeldschermen zitten. Dat idee van een chip in mensen hun hoofd in je droom, dat is eigenlijk de moderne computer dus gewoon. Het is niet letterlijk natuurlijk. Maar de computer maakt mensen helemaal gaan. In het echte leven zouden ze dit soort dingen nooit doen. Maar met de computer kunnen mensen bijvoorbeeld hier reageren, ik weet dat je een mens bent. Je bent geen naam of een poppetje in een computer. Maar in het echte leven zie je dat door de computer mensen vergeten dat wat ze op hun beeldscherm zien, vaak echte mensen zijn.

Ontmoet zo'n persoon als die in werkelijkheid in het echte leven om je geeft, gewoon in het echt, om het uit te praten. Je zal zien dat zonder zo'n silicon chip ertussen, mensen gewoon mens durven te zijn.

De computer heeft dingen mogelijk gemaakt, maar Technology Related Anger is nog niet erkent, maar je ziet het op scholen, waar kinderen samenwerken om via de computer een andere leerling op zijn of haar Facebook helemaal,....

En dat is die Silicon Chip in je droom, je besef dat iemand in het echt na het lezen van dit bericht misschien niet zo is, zoals ze lijken te zijn via de computer.