Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kind kwijt

Dynah
6 jaar geleden

Ik droom al een stuk of 5x afgelopen weken dat ik steeds ergens mijn dochter kwijt raak. Zoals op het strand en dat ik dan blijf roepen en zoeken en helemaal in paniek mensen vraag of ze haar hebben gezien. Sommige reageren en de laatste droom was er een man die dus een andere sloeg en zei hopelijk flik je dit niet nog eens. Hii vertelde dus aan mij dat die man dus zijn dochter had ontvoerd. Dus ik in nog meer paniek en haast mijn dochter zoeken.
En uiteindelijk zoals in elke droom is ze rustig met een ander meisje aan het spelen en zegt ze sorry dat ze niet heeft gezegt waar ze was en wat ze ging doen.

Kan dit te maken hebben met dat ze bijna 3 wordt en ik er meer tegenop zie als eerdere verjaardagen? Of het feit dat ik mijn gevoel zegt dat ze niet veilig is op de peuterspeelzaal?

6 jaar geleden
Beheerder

Is het separatie angst?
Het strand is aan zee en dat laatste is het onbewuste.
Je vreest dus een deel van jezelf te verliezen.

Nora
6 jaar geleden

Je dochter staat voor jouw eigen ik ,in de meest pure orginele staat. Het word ook wel het innerlijke kind genoemt, het is je eigen ikje. Zij heeft uiteraard een aantal eisen , ze vewacht warmte , liefde , aandacht , eten , geborgenheid. Krijgt ze dit niet dan raak je haar kwijt dan verstopt ze zich of vlucht.
Zij verteld jou dus dat er iets in jouw leven gaande wat niet overeenkomt met wat jij ECHT wilt. Als zij zich terug trekt en je haar dus kwijt bent, of raakt mis je dus een essentieel contact met jezelf. Ga is na wat je echt wilt in het leven .