Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Indringer

Maddy
6 jaar geleden

Al mijn hele leven lang droom ik elke nacht. De ene droom blijft wat beter hangen dan de andere droom maar vannacht had ik een droom welke ik niet kan plaatsen en me aardig bezig houd.

Ik droomde dat ik met een vriendin boodschappen ging doen voor een feestje welke ik bij mij thuis organiseerde. We fietsten door een steeg en kwamen bij mij in de achtertuin aan. (De steeg, de achtertuin en het huis zijn mij in het echte leven niet bekend ik woon in een appartement)
Mijn vriendin gaat al naar binnen met de boodschappen en ik heb moeite mijn fiets op slot te doen. Ik zie vanuit een steeg een man op me af komen lopen en ik zie aan zijn blik dat hij mij moet hebben. (De man ken ik in het echte leven niet. Maar ik kon hem heel duidelijk zien ik kan nog zijn gezicht voor me halen)
Ik haast me naar binnen en krijg net op tijd de deur dicht maar niet op slot. Ik trek aan de deur en hij doet een wilde poging om binnen te komen. Hij kijkt me de hele tijd aan en de blik op zijn gezicht geeft me nog rillingen. Hij lacht maar kijkt soms ook boos want hij wil binnen komen. Ik ben ondertussen aan het schreeuwen of iemand me kan helpen. Dan is hij ineens weg en ik besef me dat hij het waarschijnlijk bij de voordeur gaat proberen. Ik ren naar de voordeur. Deze staat wijd open en ik zie de man eraan komen lopen. Ik trek de deur dicht en zijn armen en halve lichaam zit tussen de deur. Hij probeert me te betasten en hij lacht. Ik krijg je wel zegt hij. Ik roep dat mensen de politie moeten bellen. Maar dan krijg ik een reactie dat het weinig zin heeft om de politie te bellen. Ik doe er alles aan dat hij niet binnen kan komen. Maar ik houd het niet meer hij is te sterk en hij wringt zich steeds meer naar binnen.
En dan word ik wakker..

Wie kan mij helpen met deze droom. Ik heb geen idee wat dit kan betekenen.

Liefs, Maddy

6 jaar geleden
Beheerder

Het kan een woede zijn of een mannelijke invloed waar je bang van bent.
Het huis ben je zelf dus je voert strijd om hem buiten te houden.
Maar wat bij je hoort kun je nu eenmaal niet ontlopen.
Verder is het niet bekend of hij kwaadwillig is, maar jij ziet hem zo.
Kan een schaduwgevecht zijn. Die schaduw staat voor inferieur gewaande eigenschappen.
Maar tegelijk is dat een enorm energieverlies want het zijn niet alleen slechte eigenschappen.
Niemand is zonder schaduw omdat het ego zich over het algemeen de veren poetst in ijdelheid en de negatieve trekken aan anderen toebedeelt.

masonwolf25
6 jaar geleden

Goedemiddag Maddy

Dat is een heftige droom en dat herhaaldelijk, je gidsen geven duidelijk aan dat er externe aanval Is. In het dagelijkse leven merk je dat je soms niet lekker in je lichaam zit. Je kan soms even afstandelijk zijn om tot jezelf te komen.
?
Je bent spiritueel ingesteld dat merk ik in je droom, je bent iemand die een sterk intuïtie heeft. Je voelt dingen snel aan, mensen hebben wel moeite om jou te doorgronden wie je echt bent. Maar goed, kortom om je sterk te kunnen weren tegen het onbekende betekend dat de tijd Is aangekomen omjezelf op te laden.?

Groetjes. ?

6 jaar geleden
Beheerder

Quote
masonwolf25
je gidsen geven duidelijk aan dat er externe aanval Is.

Hoe kom je aan die conclusie?