Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Slangen en water

Nightdreamer
5 jaar geleden

Vannacht heb ik heel raar gedroomt : ik liep over een heel mooi gras veld met allemaal mooie bloemen en ik had blote voeten en toen liep ik daar gewoon rond te kijken van wow this hier zo mooi de zon scheen enzo. En toen kwam er een hele kleine dunne slang en die keek mij aan en toen beet die slang opeens in mijn voet.Hij beet helemaal door en bleef vast zitten in mijn voet. Ik voelde zelf wel degelijk pijn vreemdgenoeg. Toen was er iemand en die trok zohard aan de slang dat die los liet. En die slang die brak in 2 stukken. De afdruk van zijn bek zaten nog in mijn voet. Toen de slang brak stroomde er water uit.

dit is het enige wat ik weet. Vreemd genoeg zeer gedetailleerd. Ik vraag me af wat het betekend zou iemand daar uitleg over kunnen geven...

Liefs

5 jaar geleden

Het uitzicht van het mooie grasveld, mooie bloemen en de zon, doet me denken aan de tarotkaart: De Zon. De Zon wijst op een grote levensvreugde, op warmte en optimisme. Ze is een symbool van het gevoel herboren te zijn. Ze representeert de zonnige kant van het leven.

De slang staat symbool voor vruchtbaarheid (fallisch) voor zelfvernieuwing en positieve verandering. De slang vervelt en een nieuwe huid ontwikkeld zich.
Het water uit de slang symboliseert emotie dat stroomt. Opgekropte emoties zullen spoedig naar boven komen en zullen stromen in de vorm van tranen. Het getal 2 staat voor dubbele kracht of zwakheid. Na deze periode is er weer ruimte voor iets nieuws.

Nightdreamer
5 jaar geleden

Hey

Wow zo had ik het helemaal niet bekeken! Bedankt voor je uitleg !

Liefs