Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

De diepte inspringen vanaf een berg

7 jaar geleden

Hallo iedereen


Het is nu al een paar weken dat ik af en toe droom dat ik bovenop een berg sta en de diepte inspring. Het lijkt op zelfmoord, maar ik kan niet zeggen hoe de droom eindigt, want ik denk dat ik meestal wakker kom op het moment dat ik spring en ik probeer zo snel mogelijk terug in slaap te vallen aangezien het niet echt een leuke droom is. Ik geloof dat ik wel al een paar keer gedroomd heb dat ik het moment voor ik doodga mijn leven helemaal zie voorbijflitsen, men zegt altijd dat dit het geval is voor iemand doodgaat, maar ik kan niet zeggen of dit ook nog te maken heeft met de droom over de berg. De laatste keer dat ik me kan herinneren, had er iemand met een pistool op mij geschoten en toen volgden de flashes over mijn leven.

Ik heb gepraat met iemand over de droom van de berg en zij zei dat ze ook heel vaak een droom had vroeger in die aard en zij zei me dat dat iets te maken heeft met spiritualiteit. En ik zei haar dat het misschien komt doordat ik niet echt gelovig ben en zo de link kan leggen dat ik in een leegte val, omdat mijn leven niet veel betekenis heeft.

Ik heb het al opgezocht, maar ik vind er niks over en ik zou heel graag weten wat het precies betekent, want de droom komt steeds terug!2 keer bewerkt. De laatste keer was 7 jaar geleden door femmedecoulour.