Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dezelfde nachtmerrie blijft terug komen.

30 oktober 2014

Hallo allemaal,

Ik zit al een paar jaar regelmatig mijn dromen op te zoeken en vind het altijd heel erg interessant als mijn dromen er tussen staan, ik dacht altijd dat ik de enige was die dat dan droomde.

Ik heb een paar dromen die maar terug blijven komen waaronder een bepaalde nachtmerrie.. Ik droom heel erg veel maar ook heel erg realistisch en dat kan af en toe behoorlijk eng zijn.
Toevallig vannacht heb ik weer de droom gehad over "Het ruimteschip"
Deze droom is heel apart. Ik loop dan ergens en er zijn veel mensen om me heen (Die ik wel of niet ken) en opeens breekt de hemel open en komt er echt een verschrikkelijk groot ruimteschip heel langzaam over ons heen. Het is echt een heel erg groot ding. Het voelt op dat moment (omdat ik denk dat het echt is) dat de hele wereld vergaat. Soms kijk ik uit het raam in mijn droom, en dan komt er ineens een super grote planeet naar beneden vallen, en daarna dus dat ruimteschip.
Ik kan gewoon niet plaatsen wat het is, en het blijft maar terug komen. Zo heb ik er nog een aantal, maar die zal ik later wel eens plaatsen als ik hier een reactie op gehad heb. Ik ben op zijn tijd ook een lucide dromer en droom ook heel erg vaak heel erg leuk gelukkig. Ik ben benieuwd wat jullie hierop antwoorden..

Alvast heel erg bedankt.

Groetjes Koetje